ZAGAZILA U 5. DECENIJU, PA ZAVELA 10 GODINA MLAĐEG DEČKA

Poznati

ZAGAZILA U 5. DECENIJU, PA ZAVELA 10 GODINA MLAĐEG DEČKA

Bivša modelsica oduševila Ivana Stamenković Sindi oduševila je pratioce svojim izgledom, a teko da bi iko pomislio da ova žena ima 42 godine

Bivša članica grupe „Models“ Ivana Stamenković Sindi (42) skoro dve godine uživa u vezi sa 10 godina mlađim dečkom bodibilderom Stefanom Plavšićem.

Često ističe svoje zanosno telo, koje u 5. deceniji izgleda više nego savršeno. Leto i more dobro su došli za fotografije u kupaćim kostimima, koje Sindi redovno deli na svom Instagram profilu.

„Najzgodnija žena u Srbiji“, „Prelepo“, „Brutalno izgledaš“, samo su neki od komentara.

Nije ni čudo što je Sindi uspela da zavede 10 godina mlađeg dečka, jer sa ovakvim zanosnim izgledom, razlika u godinama se apsolutno ne primećuje.

Bivša modelsica nije tako često objavljivala fotografije sa svojim dečkom, te javnost i nije bila toliko upućena o njemu i njegovom izgledu.

Nedavno je ovekovečila romantične trenutke sa svojim dečkom, dok su uživali na moru, te fotografiju podelilasa svojim pratiocima.

Sindi je svom izabraniku čestitala rođendan, te je u opis fotografije stavila: „Pored tebe sam srecna.Hvala ti na tome.Srecan rodjendan ljubavi.Volim te.“

Sudeći prema fotografijama, čini se da joj veza sa bodibilderom i te kako prija.

Podsećamo, pevačica iza sebe ima brak sa Nikolom Pavlovićem, sa kojim se burno razišla i godinama vodila borbu za starateljstvo nad ćerkom Petrom.

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top