Danijela Dimitrovska u kombinaciji zbog koje će vam se zavrteti u glavi

Printscreen/Instagram

Poznati

Danijela Dimitrovska u kombinaciji zbog koje će vam se zavrteti u glavi

Ko kaže da potpuno crna odevna kombinacija nije za leto? Popularna manekenka ponovo je demonstrirala svu moć ove boje

Srpska manekenka Danijela Dimitrovska nedavno se našla u žiži javnosti jer su voditelj Ognjen Amidžić i ona saopštili da se razvode posle 10 godina ljubavi.

— Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi — istakao je bivši par u zajedničkoj izjavi za medije.

Ognjen i Danijela, inače roditelji dečaka Mateje, nisu se skrivali od javnosti, pa nastavljaju normalno sa svojim životima, a sudeći po manekenkinim fotografijama na Instagramu — ona nikad nije izgledala lepše!

Šarmantna Danijela proteklih dana više puta je delila svoje odevne kombinacije s pratiocima, a sada je pokazala jednu od najinteresantnijih.

Ona je, naime, pozirala u šik autfitu, koji čine sasvim crni komadi. Manekenka je odabrala jednostavan crni top, model s tankim bretelama, pripijen uz telo i ukrašen efektnim i odmerenim srcolikim dekoletom.

Ovaj odevni predmet Danijela je mudro upotpunila svetlucavim pantalonama nešto širih nogavica, što je sjajan izbor za svečane i večernje prilike i stvara moćan kontrast s mat gornjim delom odeće. Ovaj šik spoj može biti upečatljiviji i od raznobojnih odevnih kombinacija, a sjajan je način da se skrene pažnja na sebe na suptilan način.

Danijela je uz crni stajling ponela i crnu torbicu brenda Chanel koja je dizajnirana klasično, a sve je zaokružila alkama, nezaobilaznim letnjim nakitom

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top