DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JUL 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JUL 2022.

OVAN
Nedefinisano raspoloženje. Niste sigurni da li su potezi koje želite da povučete pravi, pa ćete oklevati sa inicijativom. Dan je dobar za kreativnost i nove ideje. Iznenađenja u ljubavi čekaju i one zauzete i one slobodne Ovnove.

BIK
Svesni ste da imate velikih obaveza koje treba završiti, ali trenutno nemate pravu rešenost ni volju da im se posvetite. Otaljavaćete posao. Partner vam može popraviti dan, ali samo ako se opustite i prepustite. Ne razmišljajte ni o čemu.

BLIZANCI

U dosta ste dobrom raspoloženju, ali ćete imati osećaj da kasnite i da ne uspevate da uskladite sve obaveze. Moguće je da ćete morati da odložite sastanak koji vam je bitan. Nove osobe su u vašem okruženju, želja za komunikacijom.

RAK

Trudite se da pokrenete jednu situaciju i ne dopada vam se što dobijate nedefinisane odgovore ili odlaganja. Ne odustajte. Osećate veliku potrebu za emotivnim partnerom, ali ga nemojte pritiskati svojom preteranom brižnošću.

LAV
Imate inicijativu i želju da neke situacije pokrenete, ali ćete ipak morati da se zadovoljite delimičnim uspehom. Niste sigurni kakav ste utisak ostavili na saradnika. Dan kada se treba okrenuti ka strasti i ne pokretati bitnija pitanja sa partnerom.

DEVICA
Muče vas obaveze koje imate, ali ćete se truditi da pokušate da ih razrešite ili ispravite. Imate zanimljive komunikacije sa saradnicima, možete dobiti i novu ideju. Osećate prisnost i bliskost sa voljenom osobom, dobar dan za emotivni susret.

VAGA
Može biti povremenih nesporazuma u komunikaciji. Nemojte dozvoliti da se neke stvari zalaufaju, presecite ih na vreme da ne bi otišle u neželjenom pravcu. Neko vam šalje vrlo intenzivne signale o svojoj zainteresovanosti.

ŠKORPIJA
Teško ostvarujete komunikaciju sa jednom osobom. Imate osećaj da vam druga strana nešto zamera ili da krije neke stvari od vas. Iako se voljena osoba trudi da vam ugodi, niste spremni za potpunu otvorenost i prepuštanje.

STRELAC
Ponadali ste se da ćete veću obavezu uspeti da završite. Međutim, okolnosti su se promenile i moraćete da date prioritet drugim stvarima. Zbunjeni ste nečijim ponašanjem jer ne znate da li flertuje sa vama ili se samo ponaša prijateljski.

JARAC
Niste sigurni da li je saradnik bio iskren u obećanjima prema vama. Vreme će ubrzo razrešiti ovu situaciju. Emotivni partner je čas nežan, čas odsutan i prosto niste sigurni kako da se postavite prema njegovim promenama ponašanja.

VODOLIJA
Saradnici se ne pridržavaju dogovora, ali još uvek ćete imati strpljenja da vidite u kom pravcu će se situacije odvijati. Ako vas voljena osoba optužuje da flertujete ili da se nekorektno ponašate prema njoj, razmislite – možda jeste u pravu.

RIBE
Jako vam smeta što vam je saradnik obećao nešto, a sada se izvlači i traži opravdanja. Niste zadovoljni odvijanjem situacija i osećate pritajeni bes. U izuzetno ste romantičnom raspoloženju, ali ne uspevate da nađete dovoljno vremena za partnera.

www.venerasapapilotnom.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top