ĆERKE ACE PEJOVIĆA izrasle u prelepe devojke

Printscreen/Instagram

Poznati

ĆERKE ACE PEJOVIĆA izrasle u prelepe devojke

Pevač Aco Pejović od svih uspeha u životu, najponosniji je na to u kakve osobe su izrasle njegove ćerke. Tokom dugogodišnjeg braka sa suprugom Biljanom dobio je tri mezimice – Magdalenu, Mariju i Ivu, ali govoto nikada ne eksponira porodicu u javnosti.

Marija Pejović
foto: Printsrceen Instagram / Marija Pejović

Pevačeva najstarija ćerka Magdalena završila je FON, dok srednja Marija studira medicinu. Kada je upisala fakultet, Aco ju je častio putovanjem u Ameriku, a za 18. rođendan automobilom.

– Preponosan sam na to u kakve su ljude Magdalena i Marija izrasle. Iva je još devojčica, ali njih dve su već odrasle osobe. Osim činjenice da je jedna nedavno diplomirala, a da je druga sjajan student medicine, srećan sam kada vidim kako se ponašaju u društvu, kakve su osobe, koliko su omiljene i kako na savršen način umeju da izbegnu zamku javnosti u koju deca ljudi koji se bave javnim poslom mogu da upadnu – rekao je Pejović.

Marija Pejović
foto: Printsrceen Instagram / Marija Pejović

I naglašava da su se supruga Biljana i on trudili da ih vaspitavaju na častan način.

– Bilo nam je važno da im usadimo prave vrednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se mešamo ni u šta, to su sjajne mlade dame – zaključuje ponosni tata.

Jedan od najpopularnijih pevača kod nas ističe da je apsolutna miljenica u kući najmlađa ćerka Iva.

– Iva je, baš kao i svi šesnaestogodišnjaci, u iščekivanju punoletstva i te magične brojke 18. Ona najviše uživa od svih nas, jer je apsolutna miljenica svih. Pritom je toliko šarmantna da nas sve prevesla za sekund. Sestre su takođe slabe na nju, tako da, kada joj Biljana i ja ignorišemo neku želju, spas potraži kod Magdalene i Marije – objašnjava

Ima afinitete prema javnom poslu.

– Iva je pretalentovana i siguran sam da će se u životu baviti glumom ili pevanjem. Andrija Milošević mi je, kada je odgledao predstavu, rekao: “Imaš glumicu u kući!“

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top