DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUL 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUL 2022.

Ovan

Posao: Potrudite se da rešite sva pitanja koja su vam zaostala, neke finansijske obaveze, papirologiju.

Ljubav: Budite obazriviji, suptilniji, povežite se sa dragom osobom na dubljem nivou, jer to sada i možete.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Bik

Posao: Moraćete ponovo sa saradnicima da prođete kroz neke detalje vezane za dogovore, možda da ispravite dokumentaciju ili rešite neku sitnu problematiku.

Ljubav: Stvari koje eventualno krijete jedno od drugog mogu doneti određeni nivo nepoverenja, zato budite otvoreni i sve će funkcionisati kako treba.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Obim obaveza će se naglo povećati i verovatno ćete se povremeno osećati kao da ste do guše zatrpani u posao, a da vam saradnici nameću izuzetno kratke rokove koje je teško ispoštovati.

Ljubav: Dobru komunikaciju u sferi ljubavi, mogli bi da iskoristite da napravite konkretan plan za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Tokom ovog dana možete da očekujete dosta nervoze u kontaktima sa promenljivim i teškim saradnicima, tako da će tempo biti izuzetno jak i povremeno iscrpljujući po vas.

Ljubav: Zaboravite neke prošle nesuglasice i zajednički radite na povratku harmonije u vaš odnos.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Lav

Posao: Moguća je velika tenzija, razmimoilaženje po nekim pitanjima sa osobama sa kojima sarađujete, napetost.

Ljubav: Ovaj utorak nije najpovoljniji za pojačane aktivnosti na polju ljubavnih relacija. Opuštenije ponašanje, doneće vam sigurno manje razloga za brigu.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Devica

Posao: Dosta kvalitetnih kontakata vas očekuje, i komunikacije sa osobama od kojih možete čuti bitne informacije i dobiti dobre savete za dalje.

Ljubav: Slobodni napred, u provod, oko vas ima dosta interesantnih osoba i dešavanja.

Zdravlje: Uradite preventivne lekarske preglede.

Vaga

Posao: Potrebno je da budete maksimalno ozbiljni i odgovorni, da imate takta za sve, da povlačite pametne i promišljene poteze.

Ljubav: Jedna osoba može na vas ostaviti vrlo jak utisak, jer je potpuno drugačija od onih sa kojima ste do sada imali neke emotivne priča.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Škorpija

Posao: Nešto od ranije se polako pokreće, ponovo aktivira. Iako vam to sada ne izgleda tako, vi ste u pozitivnom periodu u kojem se odlučuje o vašoj poslovnoj budućnosti.

Ljubav: Sva potencijalna dešavanja u sferi ljubavi danas mogu proteći u senci nesporazuma sa dragom osobom. Nemojte svojim stavovima povećavati tenziju.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Naglašena je impulsivnost i ishitrenost u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, što može biti potpuno kontraproduktivno. Ne brzajte ništa.

Ljubav: Neki od vas će osvojiti osobu koju dugo priželjkuju, ali je pitanje koliko će ova veza biti stabilna. Uživajte, dok traje, traje.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Neke razgovore ćete završiti mnogo uspešnije nego što ste se nadali, pogotovo ako se oni vezuju za dogovore oko finansijskog dela poslovanja.

Ljubav: Potrudite se da organizujete neko okupljanje, druženje, pokrenite se, pozovite prijatelje idite na neki izlet. Uživajte.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Vodolija

Posao: Ne tražite polovična rešenja, potrebno je da u korenu sve sasečete i rešite probleme bez obzira na ishod.

Ljubav: Dovoljno vam je da ste jedno pored drugog, da se volite i da bez problema pokazujete nežnost i pažnju. Uživajte.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Ribe

Posao: Naporan dan u najavi je pred Ribama. Biće ponavljanja i vraćanja na početak, što će podrazumevati uzavrelu komunikaciju sa saradnicima.

Ljubav: Posvetite više vremena jedno drugom i ponovo vratite neke nežne emocije u vaš odnos.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Astroputnik

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top