BIKOVIĆEVA DEVOJKA U MINIJATURNOM BIKINUJU USIJALA MREŽE

Poznati

BIKOVIĆEVA DEVOJKA U MINIJATURNOM BIKINUJU USIJALA MREŽE

Bikovićeva devojka oduševila je sve fotografijama na kojima je u bikiniju…

Miloš Biković već neko vreme uživa u vezi sa lepom Ivanom Malić, a sada su odlučili da naprave mali predah i otputuju na more, odakle je manekenka objavila nekoliko vrelih kadrova.

Naime, ona je na svom Instagramu podelila fotografije na kojima je u kupaćem kostimu, a malo je reći da prizor nikoga nije ostavio ravnodušnim. Ivana je najpre na prvoj fotografiji pozirala u sportskom modelu kupaćeg kostima, a preko je nosila lagani plažni ogrtač.

U prvom planu bili su njen izvajan struk i zategnute noge, a potom je zanosna brineta otišla korak dalje.

Ona se fotografisala u odrazu, a njena silueta, izvajana zadnjica i duga kosa oduševili su sve zbog čega su se pojedinci i našalili da bi „Biković trebalo da je što pre oženi“, te da je ona „najlepša devojka koju je ikada imao“.

Na kraju je Ivana podelila i fotografiju sa broda na kojoj je bila u ženstvenom modelu kupaćeg kostima i šortsu, a pohvale su se samo ređale.

„Prelepa“, „Boginjo“, „Kakva žena“, „Predivna“, „Vi baš uživate“, „Miloše, srećniče“… samo je delić onoga sto se moglo pročitati. No, lepa Ivana u poslednje vreme privukla je i pažnju zbog svojih mladalačkih, modnih izdanja zbog kojih su je devojke hvalile i ostavljale joj komentare u superlativu.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top