KAKO DA VAM MLAD MESEC SUTRA ISPUNI ŽELJU

pixabay.com

Lifestyle

KAKO DA VAM MLAD MESEC SUTRA ISPUNI ŽELJU

Kako da vam mlad Mesec ispuni želju – očekuje nas 28. jula, evo kako da manifestujete!

Mlad Mesec u Lavu od 28. jula osvetleće nebo i naš novi početak. Simbol je posebne energije i pedstavlja promene, ali i manifestaciju želja.

Dok traje energija mladog Meseca, možete zapaliti mirišljave sveće, opuštati se, slušati muziku koja relaksira, ali i vizualizovati svoje želje.

Mlad Mesec je vreme za snove, nove početke i manifestacije. Da li ste maštali o novom autu? Da li želite unapređenje na poslu? Da li tražite ljubav? Šta god želite, budite jasni i zapišite to na papir u obliku liste. Nemojte pisati više od 10 želja kako sebe ne biste previše opteretili. Potrudite se da unesete što više detalja, jer to može povećati vaše sposobnosti ispoljavanja.

Ako se osećate prijatnije da crtate, čak i ako iste talentovani, predstavite svoje želje crtežima! Možete nacrtati simbole, uskladiti boje sa vašim željama, budite kreativni na svoj način… Mogućnosti su beskonačne. Samo se pobrinite da nacrtate nešto za svaku želju koju želite, bilo da se radi o automobilu, ljubavi, karijeri ili novom predmetu koji želite.

Zatvorite oči i zamislite kako se ostvaruje svaki od snova koje ste naveli. Vidite to u svom umu kao igrani film. Na primer, ako želite novi automobil, stvorite idealan scenario za sebe sa tim automobilom. Pretvarajte se da ga trenutno vozite i zamislite kako bi to izgledalo.

Da li biste vozili polako? Kako bi unutrašnjost izgledala, mirisala, kako biste se osećali? Ko bi bio na vašem suvozačevom mestu? Gde biste otišli ​​sa njim i kakvu biste muziku puštali u njemu? Učinite da vizualizacija oživi. Uradite ovu vizualizaciju orijentisanu na detalje za svaku želju koju ste naveli.

Kada završite sa vizualizacijom, pokažite svoju zahvalnost za sve što imate i što ćete imati. Možete zadržati listu želja i okačiti je na vidno mesto u domu kako bi vas svakodnevno motivisala i inspirisala da ostvarite ono što želite. Svaka čista i lepa želja je dostižna, verujte!

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top