Neko letuje na Madivima, neko na Ibici, ali oni su odabrali drugu destinaciju

Printscreen/Instagram

Poznati

Neko letuje na Madivima, neko na Ibici, ali oni su odabrali drugu destinaciju

Letovanje Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića je glavna tema.

Sloboda Mićalović i Vojin Cetković ne spadaju među one poznate ličnosti koje moraju da budu viđene na mondenskim mestima i razmeću se luksuzom. Glumački par uživa isključivo tamo gde im prija.

Sloboda i Vojin su do skoro imali beskompromisni stav da detalje iz privatnog života ne iznose u javnost, ali su sada ipak napravili mali izuzetak pa su pokazali gde su na letovanju, ali i ko im pravi društvo. Predah od brojnih obaveza ovog leta potražili su u Crnoj Gori.

Posle kratkog odmora u Ulcinju i Adi Bojani posetili su Bokokotorski zaliv, a potom su svratili do Jugoslava Karića koji ima kuću u Ljutoj, a koju je kupio kada se venčao sa Elenom Karaman.

Sloboda i Vojin uživaju u sunčanju, plivanju ali i u vožnji skutera i druženju. Vreme su provodili i sa Marselom Santosom, učiteljem kapoere, koji je i Novaka Đokovića podučavao toj brazilskoj veštini, a sreli su se i sa Matijom Draškovićem, sinom Elene Karić.

„Tetkino“, napisala je Sloboda pored zajedničke fotografije.

Inače, Elenina majka Verica Rakočević i Slobodina baka sa tatine strane su rođene sestre. Glumica je često isticala kako je kreatorka bila velika podrška kada se iz rodnog Leskovca doselila u Beograd.

 Letovanje Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića je glavna tema - Instagram/Sloboda Micalovic  Letovanje Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića je glavna tema - Instagram/Vojin Ćetković  Letovanje Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića je glavna tema  Letovanje Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića je glavna tema - Instagram/Sloboda Mićalović  Letovanje Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića je glavna tema - Instagram/Sloboda Mićalović

Lepa i srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top