8 STILSKIH PRAVILA LETNJEG STILA VERICE RAKOČEVIĆ

Printscreen/Instagram

Poznati

8 STILSKIH PRAVILA LETNJEG STILA VERICE RAKOČEVIĆ

Njen stil ne određuju godine!

Sigurno ste čuli za modno pravilo koje nalaže da žene posle 50. godine ne treba da nose ništa kratko – ni mini suknje, ni šortseve. E, to za nju ne važi!

Poznate žene su tu da nas inspirišu i pokažu nam da sva pravila treba kršiti. Jedna od njih je modna kreatorka Verica Rakočević, koja nas svojim letnjim stilom iz dana u dan obara s nogu.

1. KOŠULJA I KRATAK ŠORTS

Uz kratak beli šorts, dizajnerka je ponela lepršavu, dugu plavu košulju, koja miriše na more – baš kao i aksesoari koje je odabrala.

Pleteni šešir je letnji „must have“, uz sunčane naočare i trendi bele papuče.

„Možete biti seksi i lepi u bilo kom uzrastu. Naprotiv, možete se osećati kao niko i sakriti se u okovima sopstvenih kompleksa u cvatu 18. Ne, to je u samosvesti i unutrasnjoj harmoniji”, citirala je Verica čuvenu Kim Katral.

2. HRABAR DEZEN

Leto je vreme kada možemo da se igramo sa bojama i dezenima. Izađite iz monohromnih kombinacija i prigrlite hrabrije dezene u jarkim bojama. Sijaćete!

3. SVILENI KOMPLET

Satenski ili svileni komplet „ala pidžama“ je već nekoliko godina u vrhu svetskih trendova. Verica je svoj komplet odabrala u prirodnoj nijansi, a ovakav model „trpi“ i najšarenije dezene, pa ako ste hrabriji možete se poigrati do mile volje sa kombinacijama.

4. LETNJE ODELO

Odelo je „must“. Čak i leti. Verica to dobro zna i zato je ova njena kombinacija belog sakoa i prugastih širokih pantalona – pun pogodak!

5. ROMANTIČNA HALJINA

Model ovakve haljine stoji ženama svih građa, pa ne bi bilo loše da u svom ormanu imate makar jedan ovakav model koji lako možete nositi i da nju i noći ali i na štikle i na ravne sandale. Možda čak i na patike?

6. CRNA HALJINA

Verica Rakočević zna šta je osnova dobrog stila, a to je uvek ako ne i na prvom mesti – crna haljina.

7. MINI HALJINA

Iako nisu sve žene u njenim godinama slobodne da ponesu ovako kratku haljinu, one koje to žele, neka to urade! Jer je sjajno!

8. NEON ZA PLAŽU

Verica zna i da se na plaži izdvoji iz gomile. Neon žuta haljina sa tankim bretelama je upravo ono što možete da prepišete od naše poznate modne dizajnerke.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top