Jelovnik Jelene Karleuše kojim ćete preporoditi organizam, a liniju dovesti do savršenstva

instagram/Printscreen

Lepota i zdravlje

Jelovnik Jelene Karleuše kojim ćete preporoditi organizam, a liniju dovesti do savršenstva

Jelena Karleuša jako vodi računa o svom izgledu, a pop diva je već dugo vegan i smatra da je upravo taj način ishrane zaslužan za njen izgled i zdravlje.

Jelena Karleuša je jedna od najstilizovanijih i najnegovanijih na našoj javnoj sceni, a sama priznaje da vodi računa o svom zdravlju i ishrani, te je već odavno izbacila meso.

Slatkiši su druga stavka koja ne postoji na Jeleninom dnevnom meniju, a ukoliko gledate njene fotografije, biće vam jasno da je njen način ishrane jako efikasan i, što je najvažnije, zdrav.

– Zdravlje apsolutno i samo na usta ulazi. Zdravi ste koliko se zdravo hranite. Uostalom, pogledajte se u ogledalo goli. Slika će vam jasno reći gde grešite. Nikada u životu nisam bila bolesna, a smatram da je za to zaslužna ishrana bez mesa, s minimumom životinjskih proteina u obliku jaja, ribe i mlečnih proizvoda. Hranim se velikom količinom voća na prvom mestu, a onda i povrća – istakla je Karleuša.

Pevačica je priznala da nema nijedan porok, kafu nije popila nikad u životu, slatkiše ne podnosi, a dnevno popije tri litre vode.

Jelenin jelovnik za tri dana uz pomoć kog ćete dovesti svoje telo i organizam do savršenstva je jako jednostavan.

PRVI DAN

Doručak: Nemasni sir 400 grama, dve kriške integralnog hleba, salata

Užina: Dve jabuke

Ručak: Grašak sa povrćem oko 400 grama i salata

Večera: Salata sa tikvicama

DRUGI DAN

Doručak: Ovsene pahuljice 4 kašike, voćni miks, čia semenke

Užina: 300 grama trešanja

Ručak: Zapečena boranija sa povrćem, salata

Večera: Kiselo mleko 360 mililitara i salata

TREĆI DAN

Doručak: Mafini sa tikvicama, salata

Užina: Vitaminska salata sa crvenim kupusom

Ručak: Šampinjoni sa povrćem

Večera: Potaž od povrća

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top