Nina Radulović u savršenoj LETNJOJ HALJINI kojom ćete privući sve poglede

Printscreen/Instagram

Poznati

Nina Radulović u savršenoj LETNJOJ HALJINI kojom ćete privući sve poglede

Voditeljka Nina Radulović je jedna od najlepših žena na našoj javnoj sceni, pa sve što ona obuče predstavlja pravi modni hit i idealno je za kopiranje ukoliko želite da izgledate zanosno kao ona.

Nina Radulović je uvek lepo stilizovana, pa tako svaka njena objava služi kao večna modna inspiracija.

Lepa voditeljka, pored urođene harizme, poseduje i istančan ukus kad je moda u pitanju, a ovog puta nas je oduševila univerzalnom haljinom koja je kao stvorena za vrele letnje dane.

Nina je za poziranje odabrala dugu letnju haljinu cvetnog dezena koja ima spuštena ramena, pa je ovaj posebni kroj čini nesvakidašnjom i upadljivom. Zahvaljujući kaišu naglašen je struk, a voditeljka je odabrala klasične šarene rimljanke kako bi upotpunila celu kombinaciju.

Diskretna bež torba i beli sat su još jedini aksesoari koje je voditeljka imala, pored osmeha i dobrog raspoloženja koji su najviše zaduženi za dobar izgled i savršenu fotografiju.

Nina Radulović iznenađuje svakim svojim pojavljivanjem i svaki put to radi bez greške, tako da ovakav odabir uopšte ne iznenađuje, s obzirom na to da je ona uvek glavna tema gde god da se pojavi, najviše zahvaljujući svom šarmu i eleganciji koje poseduje.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top