Stižu DVE BEBE u porodicu Rokvića

Printscreen/Instagram

Poznati

Stižu DVE BEBE u porodicu Rokvića

Pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović uskoro će ponovo postati roditelji, javljaju domaći mediji

Popularni pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović dobiće uskoro treće dete, piše Republika.

Par, koji već ima ćerku Leonu i sina Simona, dobiće još jednog malog člana porodice, a ova lepa vest stiže nam samo nekoliko dana nakon što se pročulo da stiže još jedan Rokvić.

Naime, Nikolin brat Marko i njegova supruga Sara, koji su roditelji malog Despota, takođe čekaju dete.

Kada je Despot bio u stomaku želeli smo dečaka sa crnim očima i došao je kod nas, sada smo priželjkivali devojčicu i roze boja se razlila nebom i u našim srcima. Pored prvih najvažnijih vesti da su trudnoće u redu i da je sa bebama takodje sve u redu ovo su neke lepe sporedne stvari koje smo želeli da podelimo sa vama jer smo ovde sa vama godinama – nedavno je Sara napisala na Instagramu uz simpatičan snimak na kom vidimo kako su saznali da čekaju ćerku.

Nikola Rokvić i Bojana Barović spadaju u najstabilnije parove među poznatima, a jedan od omiljenih parova na našoj javnoj sceni upoznao se 2010. godine u rijaliti programu „Survajver“ i od tada su nerazdvojni! Oni su 2016. stali na ludi kamen, od tada su dobili ćerku Leonu i sina Simona, a romantici tvrde da je nemoguće ne raznežiti se kada ih pogledate zajedno…

Kako je pevač jednom prilikom ispričao, njihova veza dugo se odvijala na daljinu, a on se molio da se nešto promeni.

 Mi smo pet godina živeli na relaciji Srbija-Amerika. Trpi moj posao ovde, njen tamo, pa se dešavaju svađe u vezi. Rekli smo u jednom trenutku da ćemo da se raziđemo. Teško mi je bilo, a mučili smo se mnogo. Tada mi se opet javio taj osećaj lepote. Posle sam shvatio da je to blagodat. Unutrašnji glas mi je rekao da nastavim da čitam „Novi zavet“. Otvorio sam jevanđelje po Luki, rođenje Svetog Jovana Krstitelja u Beogradu. Našao sam je na Centralnom groblju. Tamo odlazim i tu je i riza Svete Petke. Dva petka sam išao da pevam s ljudima u crkvi. Molio sam se ispred rize Svete Petke i Svetog Jovana da bog spoji mene i Bojanu, da nemamo više tu razdaljinu — ispričao je Nikola.

Kakav je njihov odnos i koliko je ljubavi i poštovanja između Bojane i Nikole najbolje pokazuje to što bi pevača supruga podržala ukoliko bi rešio da se zamonaši, kako je izjavio jednom prilikom.

— Ja sam čovek koji ima porodicu, ima decu i moja kelija je moja porodica. Tako živim i pokušavam da nađem taj neki uzani put, porodični, a što se tiče monaštva, možda jednog dana kad izvedem decu na pravi put. Moja Bojana je veliki čovek, veliki prijatelj, ona je jako uticala na moj život, naravno, svaka žena utiče na život muškarca, ali ona je nadogradila tu neku empatiju, ljudskost… Tri u jednoj i žena i sestra i drug. To je Marinkova pesma. Ona je videla tu moju želju i ljubav da je rekla: „Nikola, ti ako budeš želeo da kreneš tim putem, daću ti blagoslov“ — otkrio je.

REPUBLIKA

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top