8.8. otvara se LAVLJA KAPIJA, a evo šta nam to donosi

Lifestyle

8.8. otvara se LAVLJA KAPIJA, a evo šta nam to donosi

Energetski portal Lavlja kapija, koji nastupa 8.8, imaće snažan uticaj na sve znakove Zodijaka

Osmog dana avgusta formira se numerološki niz 8-8, što za astrologiju znači – otvaranje portala po imenu Lavlja kapija. On će imati uticaj sve do 12. avgusta, ali će postepeno slabiti tako da je najsnažniji baš to prvog dana, odnosno 8. avgusta.

Astrolozi ističu da ovaj astrološki portal pripadnicima većine znakova Zodijaka jača intuiciju u narednim danima, da će energetske vibracije biti visoke i da ćemo doživeti oslobođenje zaostalih i negativnih emocija. Očekuje se i jačanje kreativnosti, kao i uspostavljanje harmonije.

Tri znaka posebno će uživati u blagostanju koje pruža Lavlja kapija, kažu astrolozi, a evo i ko.

Vaga

Prestajete previše da se opterećujete drugima i, konačno, fokusirate na sebe.

Svu svoju energiju usmerićete na sopstveno zadovoljstvo i potragu za mirom, ali to ne znači da vam Lavlja kapija donosi sebičluk. Naprotiv, konačno ćete se osvežiti i biti bolji i za sebe i za druge.

Jarac

U slučaju pripadnika ovog horoskopskog znaka, intuicija će biti na vrhuncu, Očekujte da će vaš unutrašnji glas biti, iako ponekad preoštar i surov, jasan, precizan i pouzdan. Verujte sebi ako bude prilike da donesete važnu odluku.

Strelac

Pomalo haotični Strelac sada u svoj život uvodi – red. Astrolozi kažu da će otvaranje Lavlje kapije ovom znaku pružiti kontrolu nad svim što se dešava umesto da se, kao i obično, prepusti toku događaja. Iskoristite ovu priliku da napravite jasan plan obaveza i odustajte od njega, pa ćete sigurno biti zadovoljni i nakon zatvaranja ovog portala.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top