NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 14. AVGUSTA

pixabay.com

Lifestyle

NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 14. AVGUSTA

Naredna nedelja donosi nove izazove horoskopskim znakovima. Posebno povedite računa o 8. avgustu, to je takozvani datum u ogledalu. S druge strane, 11. avgusta Venera će ući u Lava.

Ovan

Slabost Venere će uzrokovati da mnogi predstavnici ovog znaka izgube energiju, ali to ne bi trebalo da dovede do fatalnih događaja i velikih problema. Položaj planeta mogao bi da da probudi liderske kvalitete u vama. Sada je najbolje da preuzmete samo zadatke koji imaju šanse da se završe. Grandiozni planovi u ovom trenutku mogu samo da vas razočaraju.

Bik

Ova nedelja biće izuzetno dinamična. Astrolozi veruju da je tokom ovog perioda moguće privesti kraju stare projekte koji dugo čekaju svojih 5 minuta. Dobro bi bilo da unesete harmoniju u porodične odnose, da uspostavite nove prijateljske kontakte. Pozitivni pomaci su mogući i u ljubavnoj sferi, ali ne zavisi sve od vas.

Blizanci

Situacija će se razvijati povoljno za vas, naročito u oblasti posla i finansija: treba da kupujete i ulažete! Postavićete nove ciljeve i snove. U sferi odnosa, trebalo bi više da slušate svoj instikt jer će vam on ukazati kada je to što radite dobro, a kada nije. Posvetite se porodici i partneru, oni ne smeju da trpe zbog obima posla.

Rak

Planete će u velikoj meri povećati vašu osetljivost i sentimentalnost. Ovo može uzrokovati trenutni gubitak motivacije i sreće. Astrolozi vam savetuju da se opustite i ne vidite u svemu neku zaveru ili sumnju. Hitne stvari ne ostavljajte za kasnije, šta go da je u pitanju, piše Sensa.

Lav

Početak nedelje i njen kraj doneće vam lepe vesti! U ljubavnoj sferi, imaće sreće mnogi koji su u potrazi za srodnom dušom. Vaša harzima će biti neodoljiva, nećete moći da se odbranite od udvarača. U narednom periodu treba da delujete odlučno, jer će najviše sreće imati upravo oni koji znaju šta žele od života.

Devica

Nije važno u kojoj oblasti radite, uspećete u svemu! Oduševićete svoje voljene slasnim specijalitetima, a na poslu sklopiti unosne dogovore. Izbegavajte pohlepne ljude u širokom luku, oni vam nisu prijatelji. Među njima će biti mnogo manipulatora. Astrolozi vam savetuju da ne preuzimate previše obaveza, pronađite balans.

Vaga

Sredinom nedelje moguć je neočekivan obrt u vašem životu- nekima neće biti baš najprijatniji. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, ova nedelja može biti više nego uspešna! Sada je važno da delujete, a ne da odustanete kada je najvažnije!

Škorpija

Posvetite se svom fizičkom i mentalnom zdravlju- pronađite vremena za digitalni detoks, ugasite telefone i idite u prirodu! Da biste imale više snage i samopouzdanja, potrudite se da odbacite uverenja i stavove koji vas opterećuju i zbog kojih nazadujete. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, razmislite o online upoznavanju.

Strelac

Ako vam je karijera veoma bitna, sada je ipak trenutak da malo usporite tempo. Nije sve u poslu! Postoji mogućnost da vas tokom ove nedelje obuzmu mnoge dileme i nesigurnosti. Pokušajte da ih kontrolišete. Ne dozvolite da pod njihovim uticajem žrtvujete svoje interese zarad drugih: možete propustiti svoju sreću.

Jarac

Bilo bi dobro da krajem nedelje sredite i očistite stan, kako biste samim izbacili i negativnu energiju. Ovo će vam pomoći da se bolje nosite sa problemima. Sledi vam dinamičan period u kome ćete steći dosta novih poznanika. Druga nedelja avgusta donosi vam šansu da ispravite greške iz prošlosti i oslobodite se negativnosti.

Vodolija

Oslobodite se negativnih misli koje vas sprečavaju da ostvarite svoje snove, kao i tereta prošlosti u vidu bivših ljubavi, toksičnih veza, nevolja. Sklonite se od ljudi koji tračare. Najvažniji i najpovoljniji dani biće ponedeljak, utorak, subota i nedelja. Šta god da radite, ne žurite i budite promišljeni.

Ribe

Dolazi vam nedelja puna aktivnosti, promena i svetlih trenutaka. Mnoge Ribe će ići na poslovna putovanja ili putovanja lične prirode. Sada je bolje da ne odlažete važne stvari i uhvatite se ukoštac s problemima, koliko god da su veliki, jer će već sledeće nedelje negativna energija Venere imati veću moć nad Ribama nego sada. Važno je verovati u sebe i ne odustati od svojih snova ako nešto krene naopako.

Alo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top