4 znaka kojima pun Mesec donosi VELIKE PROMENE

Lifestyle

4 znaka kojima pun Mesec donosi VELIKE PROMENE

Nova lunarna faza donosi mnoge promene, a pripadnici četiri horoskopska znaka naročito će osetiti njenu moć

Svakih 28 dana, pun Mesec prikazuje nam se na nebu svojom veličanstvenom lepotom.

Dok obasipa Univerzum svojom blistavom i eteričnom svetlošću, osetićemo njegovu snažnu moć, a kako će ovih dana biti u polju Vodolije, sledeća četiri znaka naročito će osetiti svu moć punog Meseca.

Bik

Ovaj pun Mesec snažno će prodrmati vašu 10. kuću, koja se odnosi na karijeru i reputaciju. Mogli biste da razmislite o svojim profesionalnim ciljevima i prepoznate šta je to čime niste zadovoljni, a ovaj period je povoljan da promenite kurs svog životnog broda. To možda nije lako, ali je neophodno i bolje nego ići u pogrešnom pravcu.

Očekujte prepreke, izazove i razočarenja, ali ako budete istrajni na kraju ćete biti zadovoljni.

Lav

Pun Mesec u Vodoliji doneće vam uspeh u komunikaciji jedan na jedan.

Budući da će osvetleti 7. kuću, koja se tiče savezništva, neprijateljstva, prijatelja, emotivnih i poslovnih partnera, očekujte da će vam socijalni život biti dinamičniji nego inače.

Ukoliko u nekom odnosu primetite da ne počiva na zdravim i stabilnim osnovama, velika je verovatnoća da bi sada konačno mogao da se prekine.

Škorpija

Na pripadnike ovog znaka naredna lunarna faza uticaće tako da će shvatiti da ne mogu uvek da imaju kontrolu nad svim. Ukoliko trpite pritisak na poslu, kod kuće, u emotivnim odnosima, negde morate da se opustite i pustite da stvari jednostavno idu svojim tokom.

Za vas ovaj pun Mesec takođe donosi promene, pa biste mogli da raskrstite s nekim starim problemom koji se „vuče“ za vama.

Vodolija

Budući da je pun Mesec u vašem znaku, očekujte snažan uticaj!

Iako radije izbegavate da budete u centru pažnje, ovih dana vas ona neće zaobići. Pravo je vreme i da se suočite s nekim starim greškama i shvatite da niste osoba koja ste nekada bili, ova lunrna faza omogućiće vam da se vidite takvima kakvi zaista jeste.

Pripremite se za jedan od važnijih trenutaka u životu, koji se neminovno približava, a pre toga obavezno izbacite sve što je suvišno i opterećujuće.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top