Danijela Dimitrovska nakon razvoda uzburkala strasti

Printscreen/Instagram

Poznati

Danijela Dimitrovska nakon razvoda uzburkala strasti

Danijela Dimtrovska i Ognjen Amidžić okončali su brak dug deset godina, a javnost su o svojoj odluci obavestili saopštenjem.

„Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi“, naveo je u saopštenju, sada već bivši par.

Manekenka je utehu nakon razvoda pronašla u putovanjima i druženju sa prijateljima, a i Ognjen se „pridržava sličnog recepta“.

Ni jedno ni drugo o razlozima svoje odluke nisu govorili za medije, zato se njihovi Instagram profili analiziraju do detalja, a sve u nadi kako bi isplivao detalj koji bi znatiželjnoj javnosti odao makar nešto. Zato je poruka koju je Danijela objavila izazvala puno pažnje.

 Danijela Dimitrovska nakon razvoda nije se oglašavala Izvor: Instagram/Danijela Dimitrovska

„Uvek pređeš preko svega, pa sve pređe preko tebe“, reči su koje je manekenka objavila na svom Instagramu, a mnogi se pitaju da li njima želela da poruči da je ona bila ta koja je popuštala tokom braka.

Ognjen i Danijela venčali su se u maju 2012. godine u jednom restoranu u Zemunu, a verili su se godinu dana ranije u Turskoj.

Godine 2013. dobili su sina Matiju.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top