Hrvatska glumica postala MILIONERKA

Printscreen/Instagram

Poznati

Hrvatska glumica postala MILIONERKA

Nikada nije bila povlašćena, a vrednim radom se izborila da postigne mnogo

Kako pišu hrvatski mediji, glumica Doris Pinčić je samo tokom prošle godine značajno uvećala svoj imetak. Ona je vlasnica firme DPR d.o.o, koja je registrovana za delatnost proizvodnje filmova, video-filmova i televizijskog programa, a mediji sada pišu da je samo prošle godine ona zaradila 1.500.000 hrvatskih kuna, odnosno nešrto manje od 200.000 evra.

Kako dalje pišu mediji, ona je za to vreme imala samo dvoje radnika, a broj zaposlenih nije ni povećavala ni smanjivala.

Doris Pinčić, koju je regionalna publika obožavala zbog njenih uloga u serijama „Larin izbor“ i „Vatre Ivanjske“, ranije je pričala o tome kako je odrastala u skromnim uslovima. Njena majka je radila u računovodstvu, dok je njen otac imao ribarsku radnju u Zadru, a ona je pomagala u porodičnom poslu, zajedno sa sestrom i bratom.

Od mladosti je radila kao radijska voditeljka, a neslućenu ponudu dobila je kada je na autobuskoj stanici u Zagrebu srela poznatu glumicu i producentkinju Jelenu Veljaču. Oduševljena lepotom i šarmom Doris, Jelena joj je ponudila glavnu ulogu u seriji „Larin izbor“, koja je pokrenula njenu glumačku karijeru.

Danas je ona uspešna voditeljka i glumica, a posvećena je i svojoj kompaniji, koja, kako pišu hrvatski mediji, odlično posluje.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top