Sofija Milošević: „Bila sam nezaustavljiva! Ugojila sam se 10 kilograma“

instagram/Printscreen

Poznati

Sofija Milošević: „Bila sam nezaustavljiva! Ugojila sam se 10 kilograma“

Manekenka i kreatorka, Sofija Milošević, u poslednje dve godine ima mnogo razloga za sreću postala je mama dvojice dečaka. Prvo je 2020. godine sa partnerom Lukom Jovićem dobila sina Alekseja, a ove godine na svet je došao i Teodor.

Sofija i pored dve trudnoće koje su bile vremenski blizu izgleda odlično, ali kako sama ističe nije uvek zadovoljna. U trudnoći se ugojila 10 kilograma, ali je do sada smršala 7 kilograma, uz pomoć redukovane ishrane.

– Tokom trudnoće sa Teodorom nisam imala problem sa mučninama i zbog toga sam jela po ceo dan. Bila sam nezaustavljiva! Ugojila sam se 10 kilograma. Nakon porođaja sam imala 65 kilograma i izluđivao me je višak oko stomaka. Imala sam utisak da, gde god pođem, moj stomak ide ispred mene. To me je baš nerviralo“, – ispričala je Sofija za „Informer“.

Manekenka je dodala i od čegfa se sada sastoji njena ishrana i šta je uspela da izbaci iz jelovnika:

– Izbacila sam proste šećere, koji se nalaze u slatkišima, a ugljene hidrate sam smanjila, ali ih i dalje konzumiram. Najveći uspeh je to što sam se odvikla od brze hrane, koju sam jela tokom cele trudnoće. Sada uglavnom doručkujem ovsenu kašu sa kikiriki puterom i svežim voćem ili jaja sa avokadom i hlebom. Za ručak biram ribu ili meso sa povrćem i salatom, a slično jedem i za večeru. Doduše, moram da budem iskrena, nekad se opustim pa pojedem picu ili pastu – iskrena je Sofija.

Novosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top