Goca Tržan na poseban način i uz emotivne reči obeležila godišnjicu ljubavi

instagram/Printscreen

Poznati

Goca Tržan na poseban način i uz emotivne reči obeležila godišnjicu ljubavi

Goca Tržan je proslavila 11. godišnjicu ljubavi sa Rašom Novakovićem.

Goca Tržan i Raša Novaković su jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, a iako su se tek nedavno zvanično venčali, oni su zajedno već 11 godina, pa su taj datum obeležili na divan način.

Goca je uvek bila neposredna i transparentna, pa je često pričala o svom odnosu sa Rašom, porodici, ćerki Leni i borbi za potomstvo.

– 11 godina zajedno u svemu… i jos uvek se zabavljamo.. Ti si me naucio da volim i sebe – napisala je pevačica u opisu ispod zajedničke fotografije.

Njih dvoje su zaljubljeni kao na početku veze, a to pokazuju svakodnevno na društvenim mrežama.

– Jeste li primetili koliko vam je u drustvu nekih ljudi prijatno, sve se cini da ide lakse, atmosfera uvek pozitivna, češće se smejete, uvek ste odmorni, radujete se danu koji ćete provesti u njihovoj blizini, uživate u boji njihovog glasa… a niste u njih zaljubljeni ili sa njima u vezi? E pa verujte mi da pored jedne takve osobe zelite i da starite i da se budite i da vam baš on poljubi usne pred spavanje. Ja sam udata za svog najboljeg prijatelja i za čoveka kome se radujem. Zato mi je lako da starim. Jer znam da je radost ono što me čeka svaki dan – napisala je jednom Goca, na šta je Raša odgovorio:

 

– Volim te Zujzi moja, najviše.

Razlika u godinama je ono što se najčešće komentariše kada je ovaj par u pitanju, a Goca je više puta istakla kako je komentari ne dotiču. Ona je 14 godina starija od njega, a otvoreno je govorila i o zajedničkoj borbi za potomstvo kao i o tome da nema prava da ga zadržava ukoliko on bude želeo dete u jednom trenutku, a ona bude u godinama kada fiziološki ne može da rađa.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top