Letnje haljine Jelisavete Orašanin pred kojima niko ne ostaje ravnodušan

Printscreen/Instagram

Poznati

Letnje haljine Jelisavete Orašanin pred kojima niko ne ostaje ravnodušan

Popularna glumica uvek je na visini modnog zadatka, a ovog leta jednostavno briljira!

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić, inače supruga košarkaša Miloša Teodosića, spada u najbolje odevene žene naše javne scene. Šta god da je prilika, ona izgleda fenomenalno, a u korak je s najnovijim modnim trendovima.

Budući da može da se pohvali izuzetno vitkom linijom, Jelisavetu često možemo videti u pripijenim komadima koji odišu odmerenim seksepilom, a ove letnje sezone često je viđamo u haljinama koje savršeno ističu njene atribute. Ovog puta, izdvojili smo tri takva komada.

Na nedavno održanom venčanju manekenke Mine Milutinović i košarkaša Nemanje Nedovića, Jelisaveta se pojavila u predivnoj srebrnoj toaleti bez bretela.

U pitanju je asimetričan komad koji ističe njene besprekorno izvajane noge, blago je nabran s jedne strane, a Jelisaveta ga je kombinovala s efektnim sandalama s visokim štiklama.

Prilikom druženja s kumom Jelenom na Dorćolu, gde je odrasla, Jelisaveta je izgledala očaravajuće u klasičnoj letnjoj haljinici za svaki dan. U pitanju je crna midi-haljina s tankim bretelama i dekoletom, a da sve bude još zabavnije, tu su – tufnice!

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top