6 REČENICA KOJE MUŠKARAC GOVORI ŽENI U KOJU JE LUDO ZALJUBLJEN

pixabay.com

Ljubav i seks

6 REČENICA KOJE MUŠKARAC GOVORI ŽENI U KOJU JE LUDO ZALJUBLJEN

6 rečenica koje muškarac govori kada je zaljubljen u vas – slušajte pažljivo, neke fraze su skriveni signali romantičnih osećanja!

Jedan od glavnih znakova da se dopadate muškarcu jeste da on želi da održi komunikaciju sa vama – šalje vam poruke, zove vas, poziva na sastanke, u društvu je fokusiran na razgovor sa vama, pokazuje interesovanje za vaš život… Ruska psihološkinja Olga Romaniv (porodični psiholog) objasnila je da se muškarci koriste određenim frazama, rečenicama kojim pokušavaju da ostanu u kontaktu sa vama i osvoje vas.

Evo kojih 6 ečenica koriste kada postoji zaljubljenost sa njihove strane:

1. „Pričaj mi o sebi.“ – Ako je partner iskreno zainteresovan za vas, postavlja mnoga pitanja o vašem životu, hobijima, porodici, prijateljima, poslu, sve ovo govori da ovo nije samo prazna radoznalost, već želja da vas što bolje upozna.

2. „Cenim vreme provedeno sa tobom“ – Muškarac kome se dopadate pokušava da vam pokaže koliko je zainteresovan. Na primer, kaže da ceni vaše savete, zahvaljuje vam za društvo. A ako je došlo do priznanja da ste muškarcu nedostajali, možemo sa sigurnošću reći da je zaljubljen. Takođe, ako nakon sastanka kaže da je proveo lepo veče, moguće je da će poželeti ponovo da se sretnete.

3. „Volim kad se smeješ“ – Zaljubljeni čovek pokušava da ispriča nešto smešno. Ako je uspeo da vas nasmeje, njegov rejting u vašim očima će se definitivno povećati – shvativši to, partner će želeti da iskoristi ovu priliku. Dakle, ukoliko stalno pokušava da vas zasmeje, to znači da prema vama gaji simpatije.

4. „Pričaj mi o sebi.“ – Ako je partner iskreno zainteresovan za vas, postavlja mnoga pitanja o vašem životu, hobijima, porodici, prijateljima, poslu, sve ovo govori da ovo nije samo prazna radoznalost, već želja da vas što bolje upozna.

5. „Mogu li da te zamolim za pomoć?“ – Zaljubljeni muškarac može tražiti pomoć u nekom poslu ili savet. Ovo je neka vrsta psihološkog poteza za privlačenje pažnje, za interesovanje. Tako muškarac pokušava da pokaže da mu je vaše mišljenje važno. Takođe, isti princip se može primeniti i na to ukoliko vama nudi njegovu pomoć.

6. „Izgledaš prelepo“ – Ako se muškarac ne stidi da vam da kompliment, zaista mu se sviđate. Takođe, ovo se odnosi i na to kada vam ukazuje koliko ste talentovani, sposobni, šarmantni, duhoviti, inteligentni…

Slušajte skrivene signale ljubavi, nekada govore puno više od direktnih reči!

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top