3 ženstvena autfita kojima je Ana Ivanović protresla Instagram

Printscreen/Instagram

Moda

3 ženstvena autfita kojima je Ana Ivanović protresla Instagram

Kako se obući za svaku priliku u poslednjim nedeljama leta, najbolje zna naša Ana Ivanović Švajnštajger

Najlepša teniserka na svetu nastavlja da nas oduševljava!

Srpska teniserka Ana Ivanović već neko vreme uživa u mirnom porodičnom životu i ne nastupa na turnirima, ali svet i te kako prati šta radi i kako danas izgleda naša sportistkinja. A ona nikad ne razočara – uobičajeno lepa i nasmejana, Ana je vrlo aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde iz dana u dan oduševljava svojim najnovijim fotografijama.

Iako ostaje odana odluci da ne otkriva previše o svom privatnom životu i ne deli fotografije dece, imamo priliku da vidimo da zaista uživa u sportskoj penziji i da često putuje sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, kao i da u svakom trenutku izgleda kao da pozira za neku naslovnu stranu!

Nekadašnja teniserka jednostavno briljira koja god prilika da je u pitanju i uvek je u korak s najnovijim trendovima, a ovih dana smo je videli u nekoliko fenomenalnih kombinacija koje mogu da vam posluže kao inspiracija.

Pre nekoliko dana, Ana se priklonila trendu Barbiecore, koji je proteklih nedelja ubedljivo najpopularniji među holivudskim lepoticama.

Ona je opredelila za dugačku suknju ravnog kroja, duboki model u nežnoj svetloroze boji, koji je kombinovala s belim halter-topom, savršenim izborom ako želite da istaknete ramena i izvajane ruke.

Sportistkinja je uz to ponela pink Jacquemus mini-torbu i bele sandale, a sve je upotpunila jednostavnim naočarima za sunce.

Umesto haljine – može i ovako!

Iako Ana nije otkrila za koju je priliku odabrala ovaj autfit, jasno je da u pitanju neki važan trenutak koji podrazumeva otmenost i eleganciju, a ona se opredelila za dvodelni komplet sastavljen od laganih lanenih komada bele boje. Kratak top sa tračicama, udobne pantalone ravnog kroja i visoke potpetice – sasvim dovoljno da ostavite moćan utisak! Ako još uz to ponesete i torbicu u nekoj efektnoj boji, efektan izgled je garantovan.

Ostalo nam je još malo leta, a kako se dani skraćuju, a večeri su sve prijatnije, Ana je spremno dočekala drugu polovinu avgusta!

Ona je juče na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala u laganim letnjim pantalonama i kratkom belom topu, ogrnuta jednostavnim belim džemperkom koji spremno čeka za slučaj da temperatura iznenada padne.

Dodajte tome bele patike, praktičnu torbu i kačket i spremni ste za sve!

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top