DNEVNI HOROSKOP ZA 15. AVGUST 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. AVGUST 2022.

Dnevni horoskop nekim znakovima donosi baš lepe vesti, dok se pojedini prirpadnici zodijaka suočavaju kako sa zdravstvenim problemima, tako i sa poteškoćama na poslovnom planu.

Ovan

Posao: Početak sedmice donosi Ovnovima brojne aktivnosti, naročito što se tiče komunikacije i važnih sastanaka sa poslovnim partnerima i saradnicima.

Ljubav: Sa jedne strane, prija vam osećaj sigurnosti koji vam pruža voljena osoba, a sa druge osećate da nešto fali, kao da su energija i strast iščezli.

Zdravlje: Moguće reumatske tegobe.

Bik

Posao: Prvi radni dan u sedmici za tipične Bikove donosi više situacija u kojima se mogu nametati brze odluke, pa bi savet bio da pokušate da ih ukoliko je moguće izbegnete. Moguće su i promene planova u trenutku.

Ljubav: Trebalo bi da ste izvukli određene pouke iz ljubavne prošlosti, i nema razloga da vas i dalje opterećuju pojedine sitnice.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Morate biti jako pažljivi u poslovnim dogovorima tokom ove sedmice. Postoji mogućnost da u postojećim dogovorima i ugovorima dođe do nekih nedefinisanih situacija, poteza i nekih vrsta pokušaja manipulacije od strane druge strane.

Ljubav: Kod vas je prisutna nervoza, ali se trudite da se to ne odrazi na odnos sa emotivnim partnerom.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Rak

Posao: Pred vama su promene, nove mogućnosti se otvaraju i vi se u ovom trenutku nalazite u uzlaznoj putanji. Očekujte nove poslovne razgovore.

Ljubav: Slobodni Rakovi evidentno je da privlačite pažnju suprotnog pola. Još uvek to možda nisu baš prave ili realne ili konkretne priče, ali samo malo strpljenja i to će uskoro doći

Zdravlje: Sasvim solidno.

Lav

Posao: Od većine Lavova očekuje se da silovito započnu novu radnu sedmicu. Visok nivo motivacije i pozitivne energije daje vam odličnu osnovu da sebi visoko postavite ciljeve.

Ljubav: Bez nekih bitnijih talasanja na vašem ljubavnom moru tokom ovog ponedeljka. Upali ste u stanje kolotečine.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Sedmica koja je pred Devicama donosi dobre poslovne dogovore i uspostavljanja kontakata sa ljudima koji mogu unaprediti vaše pozicije ili vam osigurati stabilnost.

Ljubav: Za one koji su u emotivnim vezama najbolje bi bilo da zajednički otputujete negde i distancirate se od svih.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Pred Vagama je kada je poslovni segment u pitanju jedan naporan radni dan. Odnos sa najbližim saradnicima i kolegama se može pogoršati, koliko god vi i druga strana pokušavali da pronađete zajednički jezik.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da vas bes i impulsivnost uvedu u neka ponašanja zbog kojih biste žalili kasnije.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Traljav početak radne sedmice je pred Škorpijama. Komunikacija sa saradnicima, dogovori i organizacija biće na niskom nivou.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas i na ljubavnom planu, pa bi trebalo izbeći sitne čarke i provokacije.

Zdravlje: Psihofizičko opterećenje.

Strelac

Posao: Početak nove radne sedmice Strelčevi dočekuju prilično stabilni, sa jasnim planom budućih obaveza. Malo šta vam danas može stati na put.

Ljubav: Potencijalno nezadovoljstvo drage osobe pokušajte da ublažite na suptilan način, iako vam to nije jača strana.

Zdravlje: Pad energije.

Jarac

Posao: Doste turbulencija očekuje Jarčeve ovog ponedeljka. Nećete se razumeti na pravi način niti sa kolegama, niti sa saradnicima a odnos sa nadređenima će biti distanciran

Ljubav: Dosta talasanja tokom ovog ponedeljka mogli biste da očekujete prvenstveno zbog nezadovoljstva koje dolazi sa druge strane. Potrudite se da pronađete kompromis.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Postoji mogućnosti da napravite grešku ili neki veći propust, pa bi savet za vas bio – bolje da uradite manje stvari ali kvalitetnije, nego da svaštarite pa da na kraju ne ostvarite ništa.

Ljubav: Morate da se potrudite da druga strana stekne utisak da dajete maksimum u svemu.

Zdravlje: Napetost, stres.

Ribe

Posao: Ove sedmice kod pripadnika znaka Ribe na poslovnom planu sve će ići tromo i usporeno. Inertnost kod drugih vas izluđuje, ali vas još više izluđuje kada pokušaju da se ubrzaju pa krenu da prave greške.

Ljubav: Odličan ljubavni dan je pred vama. Osobi do koje vam je stalo pokažite svoje pravo ja i emocije, unesite dobru atmosferu i pokrenite pozitivna dešavanja.

Zdravlje: Jačajte imunitet, čuvajte se virusnih infekcija.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top