KAKO DA ŽENA PREKO 50 GODINA OSTAVI NEVEROVATAN UTISAK NA DRUGE

pixabay.com

Lifestyle

KAKO DA ŽENA PREKO 50 GODINA OSTAVI NEVEROVATAN UTISAK NA DRUGE

Kako da žena preko 50 godina ostavi sjajan utisak – tajna je u onome što je iznutra! Nema veze sa izgledom, borama i prošlosti…

Uživotu nam je često važno kakav smo utisak ostavili, kako na razgovoru za posao, na romantičnim sastancima, ili na nove prijatelje. Zrela žena ovde ima prednost, jer nju ne opterećuju sve one sitnice koje su je opterećivale u mladosti. Od mišljenja da joj se haljina izgužvala, kosa pomerila, treme i straha da će reći nešto pogrešno, zrela žena ima tajnu moć u svojim rukama – iskustvo.

Pored ovoga, postoje 3 moćna trika koja će učiniti da ostavi sjajan prvi utisak:

1. Ne forsirajte da izgledate mlađe – Često kako starimo, pokušavamo da izgledamo mlađe, ponekad tako što nosimo blistavu odeću, pratimo svaki novi modni trend ili čak menjamo svoje telo plastičnom hirurgijom. U redu je sve što čini da se osećamo dobro u svojoj koži, akli ako sa forsiranjem mladolikosti preteramo, ovo može izmaći kontroli i pokazati našu nesigurnost.
Žene izgledaju najlepše kada prihvate svoje godine i osećaju se sigurno i lepo i u novoj fazi života. Kada sa ponosom nosite svoje godine, poneku boru na licu i dostojanstveno starite, zračite magičnom energijom koja osvaja sve oko vas.

2. Pokažite da ste sigurni u sebe – Pozitivan duh, pobednički osmeh i otvorenost za komunikaciju pokazuje da ste sigurni u sebe, i to ostavlja sjajan utisak na druge. Ljudi ovakvim ljudima veruju. Koristite govor tela da projektuje odgovarajuće samopouzdanje. Stanite uspravno, osmehnite se, uspostavite kontakt očima, pozdravite se čvrstim rukovanjem. Sve ovo će vam pomoći da pokažete samopouzdanje i ohrabrite i vas i drugu osobu da se osećate opuštenije. Pomstrajte drugu osobu u oči, a ako s epojavi blaga nervoza, setite se da je iza vas puno ovakvih poznanstava, i da je ovaj trenutak dragocen, imate sve u svojim rukama, nema razloga za strah.

3. Budite svoji – U mladosti se lako prilagođavamo stavovima i mišljenjima drugih, pokazujemo da smo saglasni sa sagovornikom, samo da bismo mu se dopali. Čak iako ovo uspe, vremenom se ovakvi odnosi pokažu kao lažni. Budite potpuno svoji, ne stdite se svoje prošlosti, svojih snova, želja, ambicija. Budite spremni da pokažete ko ste zaista, kakvo je vaše srce. Ne morate da se prilagođavate drugima da biste bili fantastični, pokažite svoju unutrašnju divnu ličnost, autentičnu stranu – to vas čini osobom koja uvek i svuda osvaja sve!

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top