Mlada glumica u izdanju od kojeg ZASTAJE DAH (FOTO)

instagram/Printscreen

Poznati

Mlada glumica u izdanju od kojeg ZASTAJE DAH (FOTO)

Filmski festival koji je održan u Vrnjačkoj banji okupio je mnoge poznate ličnosti, a među njima je bila i mlada glumica Tara Milutinović.

Ona je drugarica naše poznate pevačice Anastasije Ražnatović s kojom se poznaje još od detinjstva.

Tara je nedavno počela da gradi glumačku karijeru, a imali smo prilike da je vidimo u serijama „Tajne vinove loze“ i „Vreme zla“. Javnosti je poznata i po tome što je nerazdvojna drugarica i velika podrška i kuma Anastasije Ražnatović.

Tara Milutinović se nedavno pojavila na jednom od najstarijih i najuticajnijih domaćih filmskih festivala, gde je predstavila novi projekat na kojem je do skoro radila.

Svojim upečatljivim stajlingom privukla je pažnju svih pristunih, a ono što su svi primetili jeste i to da mlada glumica cele večeri nije skidala osmeh s lica.

Sve oči u proteklom periodu su bile uprte u njih dve, jer se isčekuje da li će Anastasija Ražnatović uskoro stati na ludi kamen sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem.

Ono što retko ko zna jeste i to da je Tara završila dva fakulteta, Ekonomski i Fakultet savremenih umetnosti, odsek gluma u klasi profesorke Vide Ognjenović.

Osim toga, ona je odlučila da se oproba i na daskama Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a mnogi kažu i da ima neverovatan muzički talenat.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top