Bojana Barović o problemu sa kojim se bori u 3. trudnoći

Printscreen/Instagram

Poznati

Bojana Barović o problemu sa kojim se bori u 3. trudnoći

Manekenka Bojana Barović podelila je sa kakvim problemom se suočava u trećoj trudnoći.

Nedavno je u medijima osvanula informacija da Bojana Barović i njen suprug, pevač Nikola Rokvić, čekaju treće dete, a manekenka je sada prvi put javno potvrdila srećne vesti, pokazala trudnički stomak, ali ujedno i otkrila da se bori sa mučninama.

Kako je navela, u prve dve trudnoće nije imala mučnine, pa ju je ovo stanje sada dočekalo nespremnu.

„Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra – mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila, s obzirom na to da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju. Ali ovo vam pišem iz drugog razloga, a to je moje zapažanje i način na koji sam se nosila sa tim“, počela je Bojana svoje obraćanje na društvenim mrežama.

U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno ni jednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba. To je kratko trajalo, jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo. I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time!Bar na kratko sam uspevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem. Znam da vas je mnogo koje ste u ovom istom divnom stanju, sa nekad ne tako divnom svakodnevicom, i baš vama pišem u nadi da ćete bar ponekad snagom volje pomoći sebi“, poručila je manekenka, uputivši reči podrške svim ženama koje se suočavaju sa istim problemima.

Podsetimo, Nikola i Bojana imaju ćerku Leonu (6) i sina Simeona (3), a javnosti još nisu otkrili da li će njihovi naslednici kroz nekoliko meseci dobiti brata ili sestru.

U isto vreme, trudna je i supruga Nikolinog brata Marka, Sara Rokvić, koja je nedavno otkrila da će njih dvoje, nakon dečaka Despota, dobiti ćerku.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top