Jelena Karleuša nikad oštrije o bivšem mužu

Printscreen/Instagram

Poznati

Jelena Karleuša nikad oštrije o bivšem mužu

Jelena Karleuša bila je vrlo oštra prema bivšem suprugu Dušku Tošiću.

Kada je pre nešto više od mesec dana objavila da se posle 14 godina braka razvodi od fudbalera Duška Tošića, Jelena Karleuša podigla je veliku prašinu u javnosti.

Na pitanje da li je samoj sebi rekla da je preterala kada je objavila saopštenje o razvodu, pevačica je za magazin „Story“ iskreno odgovorila:

„Nisam preterala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine trpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lepim, pomenuću ga. Do tada, pitajte me o ljubavi prema životinjama.“

Mnogo se spekulisalo i o tome da li je sudski proces razvoda završen, a Jelena je sada potvrdila da ona i fudbaler još uvek nisu zvanično razvedeni.

„Nismo. Neka pišu šta hoće i ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao slona kada ujede komarac za najdeblje mesto. Neću više ništa da objašnjavam nikome“, rekla je pevačica, koja danas puni 44 godine.

U braku sa Duškom Jelena je dobila ćerke Atinu i Niku, a sva njena energija sada je usmerena isključivo na njih.

„Uskoro pune 13 i 14 godina i period je nikada teži i za njih i za mene. Borim se kako znam i umem sa dve devojčice u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak slave majke. Teža i stresnija je situacija u kući, slava je manji problem. Borim se kao lav da ih zaštitim i ojačam“, rekla je Jelena za pomenuti magazin.

Podsetimo, odmah nakon objave o razvodu, Jelena je sa ćerkama otputovala u Tursku na odmor, a nakon toga se vratila nastupima i drugim poslovnim obavezama.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top