Koktel-haljina s golim leđima za SVET POD NOGAMA

Printscreen/Instagram

Poznati

Koktel-haljina s golim leđima za SVET POD NOGAMA

Ana Ivanović je definitivno jedna od najlepših Srpkinja, a o njenom izgledu pišu i svetski mediji.

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović svoju karijeru je započela kao talentovana devojčica, a iskrenim osmehom i prirodnošću, osvojila je ceo svet. Danas, ona je posvećena porodici, ali i modi, pa nas svakodnevno iznenađuje svojim odevnim kombinacijama.

Naša Ana ima različite modne trikove i uvek zna kako da izgleda savršeno, još kad tome dodate svu tu harizmu i šarm koje poseduje, efekat je maksimalan.

Ovog puta ona je odabrala crnu haljinu takozvane koktel-dužine s otvorenim leđima i sandalama sa modernom debelom štiklom.

Da dodatno zagreje već dovoljno vreo dan, Ana je odabrala crnu haljinu „golih“ leđa, crne sandale sa visokom potpeticom, a kombinaciju je upotpunila sunčanim naočarima i malom belom torbicom.

„Mislite na sve lepe trenutke koje ste danas doživeli, i čuvajte osmeh za sutra“, napisala je Ana, a komplimenti su se samo nizali.

„Prelepa si“, „Prelepo ti stoji ta haljina“, “ Zgodna žena“, samo su neku od njih.

Uz ovakvu kreaciju, teniserka je pokupila kosu u rep i uvila talase, a upečatljive viseće minđuše su bile dovoljne da Ani dodaju još malo elegancije i tako zasija u punom sjaju.

Nedavno je naša teniserka zablistala i u kombinaciji koja pripada poslovnom stilu, tako da osim za večere i izlaske, kod Ane možete pronaći ideju i za posao ukoliko više ne znate šta da obučete.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top