JK u zlatnoj kombinaciji proslavila ulazak u 44.godinu!

Printscreen/Instagram

Poznati

JK u zlatnoj kombinaciji proslavila ulazak u 44.godinu!

Jelena Karleuša proslavila je 44. rođendan. Iako je poznata po tome da svake godine pravi velike žurke za pamćenje, ona se ove godine odlučila za nešto intimniju proslavu.

Naime, pevačica će rođendan proslaviti sa ćerkama, sa kojima je otputovala u Dubaji.

Bez obzira što ove godine nema žurke, sve odiše luksuzom, kako smo od nje do sada i navikli.

Jelena je na svom Instagram profilu objavila snimak dekorativnog posluženja iz hotela. Nju su za dobrodošlicu dočekali ananasi u kibli, ispunjeni koktelima, a pored kible tanjir ispunjen prelepo dekorisanim jagodama u čokoladi.

<p>Pop zvezda objavila je na Instagramu snimak dok pozira pored džinovske torte, dok na sebi ima prekratku haljinicu na rese u zlatnoj boji</p><p>Pop zvezda objavila je na Instagramu snimak dok pozira pored džinovske torte, dok na sebi ima prekratku haljinicu na rese u zlatnoj boji</p><p>Pop zvezda objavila je na Instagramu snimak dok pozira pored džinovske torte, dok na sebi ima prekratku haljinicu na rese u zlatnoj boji</p>

Međutim to nije sve, Jelena je takođe za rođendan dobila i tortu u obliku slova „J“ koju će, kako se čini u slast pojesti uz šampanjac.

Podsetimo, Jelena je u procesu razvoda od supruga Duška Tošića, ali retko kada to komentariše u javnosti, te nije ni čudo što je odlučila da malo „pobegne“ iz grada i provede kvalitetno vreme sa ćerkicama.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top