DNEVNI HOROSKOP ZA 21. AVGUST 2022.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. AVGUST 2022.

Zvezde su danas skoro svim znacima Zodijaka odlično naklonjene, zato iskorstite drugi dan vikenda za maksimalno uživanje i odmor.

Ovan

Posao: I drugog dana vikenda tipični Ovnovi nemaju razloga za forsiranje bilo kakvih dodatnih aktivnosti, na prvo mesto stavite odmor.

Ljubav: Sve ukazuje da bi danas mogli da uživate u sferi ljubavi bilo da je reč o zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom, ili da nameravate da šarmirate neku novu osobu.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Opustite se maksimalno, i obavite samo one neophodne pripreme za sledeći radni dan. Može i druženje sa dragim prijateljima.

Ljubav: Oečkuju vas dobre šanse da sve potencijalne probleme na polju partnerskih relacija danas uspešno prevaziđete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Tokom ovog dana bićete veoma raspoloženi za priču i komunikaciju, posebno sa osobama sa kojima duže vremena niste bili u kontaktu. Uživajte.

Ljubav: Tokom ovog dana za nijansu više se očekuje da vaša pažnja bude usmerena ka voljenoj osobi.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Tokom ovog dana Rakovi će imati povoljnu klimu da se odmore, i dobro pripreme za poslovne obaveze u narednom periodu.

Ljubav: I na polju ljubavnih relacija očekuje vas sasvim solidna prilika da uživate u pažnji koju dobijate od strane voljene osobe. Uzvratite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Za bezmalo sve isplanirane obaveze energije bi trebalo da imate sasvim dovoljno, povedite računa samo da se ne rasplinete previše.

Ljubav: Astrološke predispozicije daju vam dobre šanse da kraj dana u sferi ljubavi dočekate čak zadovoljniji nego što ste očekivali na njegovom početku.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Posao: Nije loš dan za analiziranje urađenog i pravljenje planova za nove poslovne korake, jer vas dosta posla očekuje i naredne sedmice.

Ljubav: Tipične Device danas bi mogle ostvariti zanimljiv kontakt sa novom simpatičnom osobom. Uživajte, opustite se.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Posao: Drugi dan vikenda bi trebalo da protekne u relativno mirnoj atmosferi po pitanju realizacije planiranih obaveza.

Ljubav: Sticaj pozitivnih okolnosti ide vam na ruku da ove nedelje očekujete i više prijatnih ljubavnih iznenađenja.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Škorpija

Posao: Za Škorpije i danas ima posla, da se pre svega pozabave pripremama za sledeću radnu sedmicu. Ne zaboravite i da dovoljno vremena posvetite preko potrebnom odmoru.

Ljubav: Evo jednog dana u kome možete očekivati nekoliko, istina sitnijih, ali ipak potencijalno lepih satisfakcija i povratnih reakcija od drage osobe.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Strelac

Posao: Solidan dan nalazi se pred najtipičnijim Strelčevima, pre svega ako su precizno i realno isplanirani aktivnosti. Vodite računa da se ne preopteretite obavezama.

Ljubav: Ništa bitno novo nije realno očekivati danas u sferi vaših ljubavnih odnosa. Zadovoljni uživajte, ostali sačekajte bolji period za krupnije akcije.

Zdravlje: Sitne kosti mogu vam zadavati manje zdravstvene tegobe.

Jarac

Posao: Tokom drugog dana vikenda nije za očekivati značajnije izmene plana i realizacije zamišljenog u odnosu na ono što ste isplanirali. Opušteno ćete sve odraditi.

Ljubav: Susret sa osobom iz prošlosti vašeg ljubavnog života može doneti dosta nemira i brzopletih reakcija. Potrudite se da to nekako izbegnete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Pred osobama rođenim u znaku Vodolije je potencijalno odličan dan za sve vrste aktivnosti, bilo poslovne, bilo samo rekreativne prirode.

Ljubav: Više ideja može vam se danas motati po glavi kada su u pitanju vaši emotivno – ljubavni odnosi i potencijalne ljubavne akcije. Budite romantični i nežni.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Većina Riba imaće danas povoljne uslove da dobro organizuje svoje obaveze, i višak vremena posveti se druženju i opuštanju u krugu prijatelja.

Ljubav: Sjajan da je pred vama da uz malo truda napravite prijatno iznenađenje dragoj osobi i negde izađete u provod.

Zdravlje: Odlično.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top