Dženifer Lopez i Ben Aflek još jednom izgovorili „da“

Poznati

Dženifer Lopez i Ben Aflek još jednom izgovorili „da“

Dženifer Lopez i Ben Aflek juče su još jednom izgovorili sudbonosno „da“, ali ovog puta pred brojnim prijateljima i porodicom

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se po drugi put zvanično venčali. Nakon što su se prošlog meseca venčali u Las Vegasu na maloj ceremoniji, par je poželeo da svoju sreću podeli i sa najbližim ljudima, pa su organizovali raskošno venčanje na Benovom imanju na reci u Džordžiji.

Dženifer je blistala u raskošnoj venčanici sirena kroja, dugačkog šlepa i vela koji je lepršao za njom. Venčanica je potpuno zatvorena i odiše holivudskim glamurom. Kosu je skupila u čvrst rep za koji je bio zakačen veo. Pored nje je ponosno stajao Ben u belom sakou i crnim pantalonama.

Venčanje je bilo tematski organizovano, tako da su svi gosti nosili belo kako bi se uskladili sa ekstravagantnim ukrasima svetlih nijansi i cvetnim aranžmanima, piše Page Six. Ono što je bilo veoma simpatično i svemu dalo posebnu draž je to da su Dženifer i Bena sva njihova deca ispratila do oltara, četrnaestogodišnji blizanci, sada gospođe Aflek, koje je dobila iz braka sa Markom Entonijem, pridružili su se Benovoj deci iz braka sa glumicom Dženifer Garner.

Podsetimo par je obnovio romansu u aprilu 2021. ubrzo nakon što je Dženifer raskinula sa verenikom Aleksom Rodrigezom usred glasina da ju je prevario.

Ona i Aflek su prvi put počeli da se zabavljaju 2002. godine  i ubrzo su se verili, ali dve godine kasnije otkazali su veridbu i raskinuli vezu. Nakon skoro 20 godina par je ipak pronašao put do svoje ljubavi i pokazao da je sve moguće.

Magazin Novosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top