JELENA ROZGA POLAKO ALI SIGURNO GAZI 5. DECENIJU

Printscreen/Instagram

Poznati

JELENA ROZGA POLAKO ALI SIGURNO GAZI 5. DECENIJU

Pevačica Jelena Rozga danas slavi 45. rođendan. Srca publike osvojila je još kao članica grupe Magazin koja ju je proslavila.

Rozga je 10 godina pevala u Magazinu, nakon čega je odlučila da započne solo karijeru. Popularni hit Bižuterija koji je snimila 2011. godine dao joj je vetar u leđa i doneo još veću slavu.

Jedna je od retkih koja nije podložna skandalima, te se o njenom privatnom životu jako malo zna. Ipak, ljubavni život joj je veoma zanimljiv. Spajali su je sa mnogim muškarcima.

Ivan Huljić sin je klavijaturiste grupe Magazin, Tončija Huljića. Rozgu su više od 10 godina povezivali sa mladim Ivanom, koji je od pevačice mlađi 11 godina. Nnih dvoje nikada nisu potvrdili njihovu vezu.

Stjepan Hauser započeo je vezu sa Jelenom Rozgom 2015. godine, a njihova ljubav bila je bajkovita. Bili su u veoma skladnoj vezi, dok u javnosti nije procureo nikakav skandal koji bi mogao da naruši njihov odnos.

Jelena Rozga, Stjepan Hauser
foto: Instagram Printscreen / Rozgajelenaofficial

Par se čak i verio, ali ipak, nakon dve godine ljubavi rešili su da stave tačku na celu priču.

Hrvatski mediji su tada prenosili da su njih dvoje odlučili da stave tačku na romansu jer su poželeli da svako pođe svojim putem. Stvarni razlozi, naravno, ostali su tajna za javnost.

Ipak, posle dve i po godine veze imali su želju da ostanu u dobrim odnosima i nakon propale veridbe.

Rozgu su takođe povezivali sa Markom Budanovićem, koji važi za opasnog momka. Marko je bivši vlasnik jednog zadarskog kluba, imao je i problema sa zakonom. Njihova veza nikada nije bila potvrđena, te je sve ostalo na nivou spekulacija.

Pevačicu su povezivali i sa Severininim bivšim mužem Milanom Popovićem. Prošlog leta pevačica je navodno uplovila u vezu sa splitskim kuvarom Ivanom Pažaninom.

Ivan je sedam godina mlađi od nje, a pevačica ga je upoznala u martu dok je gostovala u njegovoj emisiji „Guštan… s Pažaninom“, gde je bila zajedno s Tončijem Huljićem.

Njih dvoje su navodno posle toga ostali u kontaktu, te je u međuvremenu planula ljubav.

Međutim, ona je nedavno izjavila da je solo i tako raspršila sva nagađanja o tome da je konačno našla ovog pravog.

Ipak, sve ove godine jedan muškarac je skoro stalno uz Jelenu, dok drugi dolaze i odlaze. To je njen fitnes trener Ante Burazi, s kojim se pojavljuje na mnogim javnim događajima i reklo bi se da su poprilično bliski.

Oboje tvrde da su dugogodišnji prijatelji. Osim toga, šuškalo se da joj je Ante bio uteha kada je raskinula sa Stjepanom Hauserom.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top