Boba Živojinović: „Sve što smo uložili preko noći je nestalo“

Printscreen/Instagram

Poznati

Boba Živojinović: „Sve što smo uložili preko noći je nestalo“

Bivši teniser je ispričao kakvu neprijatnost su njih dvoje doživeli.

Proslavljeni teniser Slobodan Boba Živojinović godinama uživa u srećnom braku sa pevačicom Lepom Brenom.

Njihova ljubav je uspela da pobedi sve nedeće, a kako je Boba nedavno priznao imali su jednu nimalo prijatnu situaciju o kojoj javnost malo zna.

Dogodilo se to da je prilikom osnivanja „Grand produkcije“ uložio celu ušteđevinu, da bi se za nekoliko meseci kasnije desio veliki požar.

— Osnovao sam „Grand“ produkciju za dve nedelje, ali sam tada već imao bazu, sa novcem koji sam zaradio. Nakon par meseci izgoreo nam je studio, sve što smo uložili preko noći je nestalo. I onda je došao kod mene Saša Popović i pitao me šta sad da radimo, a ja sam mu rekao napravićemo još bolji i veći, što se i dogodilo. Moram da odam priznanje Saši, on je napravio medijski sjajnu stvar — istakao je Boba Živojinović.

On se osvrnuo i na to da uz svoju suprugu lakše uspe da prebrodi mnoge probleme, a često ume da se našali i na račun njihovog braka.

— Ja sam muž Lepe Brene ceo život. Još kad sam bio mali, meni je mama puštala Lepu Brenu i ja sam se tako uspavljivao — rekao kroz osmeh proslavljeni sportista.

Prema Bobi Živojinoviću, ovo je receptura za srećan i dugovečan zajednički život:

— Žena je glava kuće i to Brena zna. Uživamo, volimo se, poštujemo se. Od kako se sve ovo desilo sa koronom mi bukvalno provodimo 24 časa zajedno. Naš odnos je postao još jači. U braku mora da postoji poštovanje i kompromis — zaključio je Živojinović nedevno, prenosi Still.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top