KOJE ŽENE SU NAJBOLJE U KREVETU?

pixabay.com

Ljubav i seks

KOJE ŽENE SU NAJBOLJE U KREVETU?

Ko je najčešće sklon prevari, a koje žene važe za najbolje u krevetu? Otkrijte u nastavku…

Ako zanemarimo ostale fizičke karakteristike, na koje muškarci mnogo obraćaju pažnju, boja ženske kose je ponekad od ključne važnosti.

A to potvrđuju i brojna istraživanja.

Svaki muškarac ima svoju omiljenu boju kose, za nekog su plavuše seksi, dok drugi smatraju da su brinete bez premca.

Statistika kaže: U britanskom istraživanju u kojem je učestvovalo 2.500 muškaraca, pripadnici jačeg pola su za ubedljivo najbolje ljubavnice izabrali brinete koje su dobile čak 58 odsto glasova, piše espreso.

Pomalo iznenađujuće, plavuše su dobile svega 16 odsto glasova.

Zatim slede crnke sa 12, odnosno crvenokose sa 9 odsto glasova.

To nije sve, 42 odsto ispitanika smatra da su brinete najspremnije da probaju nove stvari u krevetu. Međutim, priča se drastično menja kada dođemo do preljube. Naime, čak 54 odsto anketiranih tvrdi da su plavuše najnevernije, dok su brinete dobile samo 26 odsto glasova. Crnokose su na 12, a crvenokose na 8 odsto glasova.

Koliko je boja kose važna, pokazuje istraživanje u kojem je neverovatnih 67 odsto anketiranih poslovnih žena izjavilo da bi zaposlilo brinetu! Podaci postaju još interesantniji: 31 odsto prirodnih plavuša je zbog posla promenilo boju kose u braon, i četvrtina njih je dobila unapređenje posle farbanja kose!

Osim boje kose, veoma važan je i smisao za humor, a to se naročito odnosi na žene. U jednoj studiji, fascinantnih 24 odsto dama je priznalo da bi vodilo ljubav sa zabavnim muškarcem koji ih nasmejava, čak i ako ih on ne privlači fizički.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top