Šta mlad Mesec od 27. avgusta donosi za svaki znak?

pixabay.com

Lifestyle

Šta mlad Mesec od 27. avgusta donosi za svaki znak?

Danas je poslednji letnji mlad Mesec koji ima snažan energetski uticaj. Ovo je dan kada se ispunjavaju vaše najveće želje, a od vas zavisi njihov proces. Obratite pažnju na svoju intuiciju, misli i osećanja. Zaštićeni ste ljubavlju bližnjih, ali sada je trenutak da verujete u sebe i pratite svoj put.

Ovan

Ništa ne može stati na put vašem blagostanju, jer je ovaj mlad Mesec odlično vreme da udahnete život svim ciljevima u vezi sa zdravljem, bilo da se radi o postavljanju čvršćih granica između posla i života ili kuvanja kod kuće. I zapamtite, ne morate da menjate sve odjednom. Mali pomaci se akumuliraju tokom vremena.

Bik

Mlad Mesec će istaći vašu pragmatičnu stranu, ali to ne znači da ne možete da uradite nešto što će podstaći vašu strast! Radost, romansa i inspiracija ne moraju biti spontani da bi bili uzbudljivi. Napravite čvrst plan da pratite svoje srce.

Blizanci

Uredite svoj životni prostor! Ovaj Mesec ulazi u vašu unutrašnju četvrtu kuću, inspirišući vas da započnete novi život kod kuće i dovedete u red svoje lične poslove. Iskoristite ovaj nalet motivacije da napravite od svog doma pravu oazu topline i ljubavi – bez nereda.

Rak

Ovaj mlad Mesec otvara mnoge mogućnosti da se povežete sa drugima i započnete važne razgovore, ali odvojite trenutak pre nego što prebrzo donosite zaključke. Možda ćete otkriti da neke neočekivane fluktuacije u srcu mogu promeniti vašu tačku gledišta. Budite otvorenog uma i ostanite posmatrač.

Lav

Vreme je da proverite svoj bankovni račun. Dobro je dovesti svoje finansije u red, posebno ako ste imali letnje troškove. Mlad Mesec pruža odličnu priliku da steknete čvrstu kontrolu nad svojim finansijama i analizirate svoju potrošnju. Napravite budžet koji ostavlja prostor i za neočekivane troškove i za luksuznu zabavu, piše Sense.

Devica

Očekuje vas uzbudljiv novi početak koji otvara sezonu vašeg rođendana. Univerzum vam trenutno pruža sve alate koji su vam potrebni da postignete sve čemu težite. Iskoristite svoju veliku pažnju na detalje da fino podesite svoje planove i sačekajte savršen trenutak.

Vaga

Podstiče vas da se malo povučete i proverite svoje duhovno blagostanje. Mnogo je intuitivnih osećanja koja se trenutno kriju u vašoj podsvesti, ali ako se posvetite prijateljima, opteretite poslom ili događajima, nećete moći da primite ove mistične poruke. Smirite svoj um i napravite prostor da istražite svoje unutrašnje ja.

Škorpija

Možda ćete otkriti da vas ovaj mlad Mesec inspiriše da razmišljate dalje od sopstvenih potreba i želja i umesto toga da se usredsredite na to kako možete da budete na usluzi svojim prijateljima ili voljenim osobama. Vaši pokloni će postati još moćniji kada odlučite da ih podelite sa svetom.

Strelac

Vaš profesionalni život je u centru pažnje, imate nove mogućnosti da steknete sve i da se popnete na lestvici karijere. Međutim, oduprite se porivu da donesete radikalne odluke ili impulsivno započnete nešto novo upravo sada. Ovo je savršeno vreme da planirate svoje sledeće korake umesto da ih radite.

Jarac

Ovaj mlad Mesec vas podstiče da sanjate velike snove i prestanete da se ograničavate. Kao zemljani znak, pragmatični ste po prirodi, ali postoje načini da se upustite u uzbudljivije i sve veće poduhvate, a da ne postanete nepromišljeni.

Vodolija

Vaše lične granice će možda trebati da podesite, a ovaj mlad Mesesec orijentisan na detalje je savršeno vreme da stvari ispravite. Ako ne znate koja su vaša ograničenja, lakše je iskoristiti ih – bilo da su finansijski, emocionalno ili na neki drugi način. Počnite da se fokusirate na to kako da izgradite zdravo ponašanje i samopouzdanje.

Ribe

Verovatno okrećete novu stranicu u svojim partnerstvima, ali oduprite se želji da zaronite u ružičaste fantazije. Praktična energija ovog lunarnog Meseca traži od vas da pogledate ono što je zaista tu, a ne ono što želite da vidite, pa cenite dinamiku odnosa. Sada je vreme da razvijete nove, zdravije navike.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top