3 klasika koja treba da ima svaka žena od stila!

Printscreen/Instagram

Moda

3 klasika koja treba da ima svaka žena od stila!

Vojvotkinja od Saseksa ponovo je naljutila britansku javnost novim intervjuom, ali je čak i on ostao u senci modnih izdanja koja ga prate

Megan Markl, nekadašnja glumica i supruga britanskog princa Harija, žena je na koju niko nije ravnodušan. Neki je vole, neki ne podnose, ali u jednom su svi saglasni – vojvotkinja od Saseksa je dama sa stilom!

To je ponovo pokazala u modnom editorijalu koji je snimila za magazin The Cut, za koji je dala intervju o svom privatnom životu i podelila niz izjava koje su ponovo uzburkale javnost, baš pred Harijev i njen put u Veliku Britaniju.

Ona se opredelila za vanvremensku odeću, koja svaku ženu pretvara u modnu zvezdu za tili čas!

Megan je pozirala u više odevnih kombinacija, od kojih je možda najupečatljivije belo odelo.

Nakon bele varijante, Megan nam je predstavila i crnu: predivnu midi-haljinu brenda Bottega Veneta, asimetrični model sa širokim bretelama i srcolikim dekolteom iz kolekcije za jesen 2022. godine.

Ona je izgledala posebno šik zahvaljujući Mikimoto ogrlici od belog zlata i bisera, dok je vojvotkinja rešila da pozira bosa.

Nakon ovih ultraelegantnih autfita, Megan Markl ponela je i jednu koja je nešto ležernija, ali svakako možemo da je zamislimo u svečanijoj prilici, ukoliko bi se nosila sa štiklama i pojasom.

Ipak, ova haljinica od tvida koju potpisuje Chanel može da se kombinuje i s ravnom obućom i, čak, patikama, a reč je o maksi modelu bez bretela koji se širi od struka.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top