7 TRIKOVA ZA ZAVOĐENJE KOJI UVEK PROLAZE

pixabay.com

Ljubav i seks

7 TRIKOVA ZA ZAVOĐENJE KOJI UVEK PROLAZE

Da biste osvojili osobu koja vam se sviđa, morate joj to staviti do znanja. Donosimo vam 7 trikova za flertovanje koji uvek prolaze kod muškaraca

Odnos između dvoje ljudi je nešto što se dešava van svih pravila. Hemija se dešava ili ne, nezavisno od godina koje imaju i od fizičkog izgleda. Ključnu ulogu igra zavođenje, koliko ste otvoreni, šarmantni, harizmatični, koliko imate samopouzdanja… Ako posmatrate dve žene, na primer, jednu atraktivnu lepoticu po svim standardima današnjice, ali hladnu i nezainteresovanu i pored nje ženu prosečne lepote, koja pleni svojom pojavom i šarmom, šta mislite, koja će pre osvojiti muškarca? To će uvek biti ona koja ima šarma, koja smelo i otvoreno komunicira i jasno stavlja do znanja da je svesna svoje pojave i u tome uživa.

Evo nekoliko taktika flerta koje uvek prolaze jer muškarci jednostavno ne mogu da im odole:

1. Kontakt očima nije samo glavni znak vašeg interesovanja, već vas čini privlačnijim. Istraživanja čak pokazuju da međusobni neprekidni kontakt očima u trajanju od dva minuta sa strancem dovodi do pojačanog osećanja strasti.

2. Dodir tokom flertovanja ima veliku moć. Prijateljski dodir je najčešće na ramenu, zavodiljiv oko struka ili podlaktice, a posebno je izazovan onaj na licu. Samo najhrabriji će osobi koja joj se dopada skloniti kosu s lica, ukloniti navodno otpalu trepavicu i slično…

3. Muškarci vole izazove, stoga budite malo zagonetni i teško dostupni kako bi se više potrudio. Ali u isto vreme nastavite da pokazujete svoje interesovanje za njega.

4. Što je vaš glas seksipilniji, misitičniji, veće su vam šanse da osvojite suprotan pol.

5. Zavodljiviji izgled dobija se kada glavu malo nagnete napred, tako da osobu pogledate malo odozdo prema gore. Ovo stvara ženstveniji izgled koji muškarci vole.

6. Obucite nešto crveno jer oba boja privlači najviše pažnje i simboliše ljubav i strast- crveni karmin, crvenu haljinu..

7. Pokažite samopouzdanje. Muškarci više vole žene koje su hrabre i znaju šta žele.

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top