Ceca i Anastasija Ražnatović nasledile LEPOTU od ponosne majke i bake Mire

Printscreen/Instagram

Poznati

Ceca i Anastasija Ražnatović nasledile LEPOTU od ponosne majke i bake Mire

Lepota koja se prenosi sa kolena na koleno

Jedna od naših najvećih estradnih zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, osim po svom neverovatnom glasu, poznata je i po atraktivnom izgledu.

Ona je već godinama u žiži javnosti, zbog čega je uvek sređena i atraktivna. NJena ćerka Anastasija je nasledila i glas i izgled od majke, pa tako i ona važi za pravu lepoticu.

Međutim, ono što je malo poznato je da je Cecina majka Mira Veličković prenela ove gene. Ona se retko pojavljuje u javnosti, zbog čega mnogi ne znaju ili su zaboravili kako izgleda. Na društvenim mrežama se pojavila zajednička fotografija Cece i nje iz mladosti, koja je privukla mnogo pažnje.

Na njoj Ceca i Mira jako liče, a s obzirom da je Anastasija slika i prilika svoje majke, tu lepotu je nasledila i ona.

Mira je bila seoska učiteljica, koja je vaspitala svoje ćerke po strogim načelima. Ceca je jednom prilikom za medije ispričala situaciju koja najbolje opisuje njihov odnos.

– Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: „Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće“ – evocirala je jednom uspomene Ceca.

Magazin.novosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top