Od njih beže glavom bez obzira – evo kakve žene muškarci ne vole

pixabay.com

Ljubav i seks

Od njih beže glavom bez obzira – evo kakve žene muškarci ne vole

Žene imaju čitav spisak stvari koje ih nerviraju kod muškaraca i čini se da se on vremenom samo povećava. Ipak, i žene se često pitaju kakve žene muškarci ne vole?

Verujte nam, i oni imaju spisak, ali ove tri stvari su najkritičnije. Evo kakve žene muškarci ne vole:

Večno opsednuta dijetom
Ako vam je svaka druga rečenica: „Uh, rado bih to pojela, ali ima previše kalorija“, to će ga vrlo brzo oterati od vas. A ako još počnete i da mu prigovarate u stilu: -„Zašto piješ pivo, pa znaš da to goji“, ekspresno će pobeći od vas, piše 24sedam.

Muškarci vole kad su devojke opuštene i kad, pre svega, znaju da uživaju u životu. To ne znači da ćete osam puta dnevno jesti ćevape između obroka, nego da jednostavno otpustite kočnice i prepustite se malim, umerenim užicima.

Radoholičarka
Lepo je da volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito dečku, punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama, jer će biti jasno da nemate nijednu drugu temu o kojoj biste razgovarali.

Muškarca možda zanima, recimo, šta mislite o njemu, šta biste želeli da radite kad ne radite, vaši hobiji, vaši stavovi. Ako želite da imate dečka, vreme je da ne razmišljate isključivo o poslu nego da počnete da živite.

Mamice
Neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju – poput savetodavca! Imaju osećaj da moraju da čuju sve probleme ovog sveta i, naravno, da ih reše ih u sekundi. Jer, ko bi to znao bolje od njih?!

Toliko su opsednute time da dečka stalno gnjave bezbrojnim pitanjima i sve će uraditi da mu udele „mudar savet“. Vratimo se u realnost: činjenica je da nijedan muškarac ne želi da izlazi sa svojom mamom.

24sedam.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top