Ivana Dudić u izdanju od kojeg bi se i najvećim šarmerima pomutio razum

Printscreen/Instagram

Poznati

Ivana Dudić u izdanju od kojeg bi se i najvećim šarmerima pomutio razum

Prelepa Ivana Dudić izaziva pažnju gde god da se pojavi, a svaka njena odevna kombinacija je pun pogodak

Mlada glumica Ivana Dudić u poslednjih nekoliko godina vredno radi, mnogo radi, a rezultat je ogroman uspeh koji je postigla igrajući velike uloge u velikom broju domaćih filmova i serija.

Ivanu trenutno imamo priliku da gledamo u novoj seriji „Od jutra do sutra“, a znamo je i iz ostvarenja „Crveni mesec“, „Senke nad Balkanom“, „Igra sudbine“.

Na premijeri serije „Od jutra do sutra“ lepa glumica se pojavila u očaravajućem izdanju od kojeg je mnogima zastao dah. Prelepa dugačka haljina jarko crvene boje izrađena od najfinijeg satena modne dizajnerke Suzane Perić bila je nešto najlepše što se te večeri moglo videti.

Sa osmehom na licu, samouverenai srećna Ivana je prošetala crvenim tepihom i svi prisutni su mogli da se slože u jednom – očaravajuća je.

Veliki izrez na leđima otkrivao je njena izvajana leđa, a lanac koji je haljinu držao oko vrata činio je da bude još elegantnija i prefinjenija. I dok se haljina vukla po podu Ivana se osmehivala prisutnima i družila se sa kolegama sa seta i snimanja.

Uz ovu prelepu haljinu ponela je diskretan nakit, a kako što to često čini i ovog puta je kosu uvila u blage talase, a onda je podigla visoko u rep. Lepi uvojci padali su niz njena leđa i davali pomalo seksi izgled.

Kada je šminka u pitanju, za ovu priliku Ivana je odabrala pomalo vamp izdanje, a efekat dima istakao je njene ionako prelepe oči.

Sve u svemu, ona je bila jedan od najleopših žena te večeri, a u kakvim još izdanjima smo imali prilike da je vidimo pogledajte u galeriji koja sledi.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top