Jelena Đoković otvoreno o svađama sa Novakom i stavu da je njen reč poslednja

Printscreen/Instagram

Poznati

Jelena Đoković otvoreno o svađama sa Novakom i stavu da je njen reč poslednja

Novak i Jelena su često tema medija i to ne samo zbog tenisa, već i zbog načina na koji vaspitavaju svoju decu

Naš najbolji teniser i velika legenda belog sporta Novak Đoković dobar deo dana je posvećen treniranju, a njegovi rezultati na terenu nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Za to vreme dok Novak vežba glavnu ulogu u vaspitanju i brigu o deci preuzima Jelena, njegova supruga.

I kao što to biva u svakom braku, ponekad među njima dođe do čarki, pa i svađa, ali oni ih kako Jelena kaže uvek reše iskrenim razgovorom. Gostujući u jednoj domaćoj emisiji ona se osvrnula na način na koji njih dvoje vaspitavaju svoju decu, ali i o ulozi koju ona ima u porodici.

– Novak i ja smo dosta slični, ali i dosta različiti kada je vaspitavanje dece u pitanju, ali razgovorom dosta toga rešavamo. Verujem da nam je mnogo lakše jer počinjemo od istih vrednosti, i zahvalna sam na tome. Mi smo počeli da se zabavljamo kao klinci i zajedno smo rasli, pa smo se uporedo nekako oblikovali što nam je sada olakšalo roditeljstvo – reka je Jelena.

Ona se osvrnula i na svađe, koje nisu česte, ali se dešavaju.

– Imamo različitosti u pogledu na dosta toga i sukobljavamo se. Negde sam ja više vremena provodila sa decom, dok se on bavio svojim poslom, pa sam tu negde želela da imam više kontrola i da moja bude zadnja. Tu mi pomaže Novak da se korigujem i to sve više i više.

Ona je takođe napomenula da se uvek trudi da ne radi ono što ne bi želela sutra da njena deca rade, jer su upravo roditelji najveći uzor deci.

– Znam samo da moram dosta sebe da dovedem u red pre nego što bilo šta uradim, kažem ili posavetujem svoju decu. Govorim deci šta ne treba da rade i u stvari ja to ne smem da radim, jer naša dela govore više od reči. Kada sam se bavila tehnologijom u kući, ja sam se toliko podesila, da televizor uopšte ne palim osim kad Novak igra tenis – zaključila je Jelena.

Jelena i Novak imaju dvoje dece, sina Stefana i ćerku Taru. Na venčanju Novakovog mlađeg brata koje se odigralo pre nekoliko dana mali Stefan je tokom slikanja pravio razne šale, deci držao uši, pa su se mogli pročitati negativni komentari na društvenim mrežama.

Ipak, oni su samo deca, a čini se da nikom od prisutnih gostiju nije smetalo to što se maleni Stefan našalio sa decom, već da su se svi slatno smejali ovom njegovom gestu.

Mnoge je čak podsetio na sina Kejt Midlton, koji je slične šale i nestašluke činio tokom proslave Platinastog jubileja, koji je upriličen u čast kraljičine vladavine duge čak 70 godina.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top