BOBA OTKRIO TAJNU USPEŠNOG BRAKA S BRENOM I KAKO SU SVE STEKLI

Printscreen/Instagram

Poznati

BOBA OTKRIO TAJNU USPEŠNOG BRAKA S BRENOM I KAKO SU SVE STEKLI

Boba Živojinov i Lepa Brena važe za jedan od najlepših parova na estradi. Njihova ljubav odolela je svim iskušenjima, a Boba je otkrio recep uspešnog braka.

Bivši teniser Boba Živojinović iza sebe ima 31 godinu braka sa slavnom pevačicom Lepom Brenom. Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, te kako vreme prolazi postaju nerazdvojni.

Boba je jednom prilikom za medije otkrio koji je njihov recept za srećan i uspešan brak, te na koji način je njihova velika ljubav odolela svim iskušenjima.

Boba je ispričao da su uprkos različitoj vrsti posla kojim se bave uspeli da opstanu zajedno, te da im je to najveći uspeh.

„Brena i ja smo vrlo jake ličnosti. Upoznali smo se 1987. Prošli smo sve u životu i imali smo dve potpuno različite karijere, koje nemaju nikakve veze jedna s drugom. Ja sam imao turnire svuda po svetu, a ona je imala koncerte po svim balkanskim zemljama. Najveći uspeh je bio to što smo opstali u takvim okolnostima, ali to je ljubav i osećaj da je taj neko baš za tebe, i da je to ono pravo.“, rekao je on.

„Mi kao porodica pazimo, cenimo i volimo naše zajedništvo. Uz to idu i naše karijere. Nismo se zaustavili na onim primarnim delatnostima koje smo obavljali, već smo napravili životnu nadgradnju, i Brena i ja. Zajedno.“, dodao je Boba.

Bivši teniser je istakao da brak mora da se neguje i pazi, te da je uvek potrebno uraditi nešto dobro za isti.

„Brak je kao biljka koja mora da se održava i pazi. Svaki dan mora da se radi nešto dobro kako bi brak opstao. Danas smo izgubili realnost života i postali smo rijaliti društvo, izgubile su se prave vrednosti. Porodica je izgubila značaj i u javnosti. Možda smo svi krivi za to – imamo pogrešne idole danas u poređenju sa Breninim i mojim vremenom. Naša želja je uvek bila da zaštitimo porodicu.“, rekao je on.

Njihova ljubav odolela je mnogim izazovima, a možemo videti da izgledaju zaljubljeno i srećno baš kao i na samom početku ljubavi. Boba je otkrio da je njihov odnos još kvalitetniji, te da se ljubav nije ugasila.

„I danas traje naša velika ljubav i sve ono što smo osetili u trenu kada smo se videli. Naša današnja zaljubljenost je prelepa. Ne znam koliko ljudi može da se pohvali ovim čime ja mogu: godine koje su iza mene i Brene nisu važne jer ljubav nikad ne može da zamre ako je prava i ako se održava na dobar način.“, objasnio je Boba i dodao:

„Kada je ljubav u pitanju, isto je kao na početku, čak je i kvalitetnije i drugačije danas. Što se tiče strasti, ona je u početku uvek jaka, ali i danas traje. Normalno je da iz prve mladalačke strasti posle prelazite u neki novi nivo koji je mnogo kvalitetniji, sažetiji i lepši. Posle toliko godina zajedničke ljubavi, strasti i poštovanja, postajete mnogo jača ličnost, ona koja ima veliko iskustvo, zrelost, trezvenost, s drugačijim gledanjem na život.“

Par važi za jedan od bogatijih na javnoj sceni, a Boba je otkrio na koji način su stekli sve što danas imaju.

„S ponosom mogu da istaknem da ima malo sportista koji su s uloženim novcem od sportske karijere napravili mnogo veću zaradu, kao i ime, i postali još uspešniji kao biznismeni nego kao sportiste. Ja sam zaradio više novca kao biznismen.“, istakao je Boba i dodao:

„Zna se vrlo dobro šta je Brena uradila i pre našeg braka, od našeg venčanja je i snimala filmove, a i otvarali smo zajedno firme u mnogim oblastima. To je bila životna nadgradnja i mogla je da kaže da nije samo pevačica već je uspela da napravi najveću diskografsku produkcijsku kuću, „Zvezde Granda“, i da time ostavi ozbiljan trag.“

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top