25. SEPTEMBRA STIŽE MLAD MESEC U VAGI: Evo šta očekuje sve ZNAKOVE

pixabay.com

Lifestyle

25. SEPTEMBRA STIŽE MLAD MESEC U VAGI: Evo šta očekuje sve ZNAKOVE

Život nas često testira, stavlja pred rizike i izazove, ali važno je da osvestite da vi uvek imate izbor

Horoskop za mlad Mesec od 25. septembra 2022. godine – saznajte šta vam donosi nova mesečeva mena, energija nežne lunarne faze…

U septembru nas očekuje magičan mlad Mesec u znaku Vage, sa vrhuncom 25. septembra. Događa se istovremeno kada i usporena energija retrogradnog Merkura koja nas usporava, čini da stagniramo i da se bavimo stvarima iz prošlosti. Iako traje ta zbunjenost, nesigurnost i magla, teško rasuđujemo, lunarna faza nas podstiče da se fokusiramo na sebe, na ono što je unutra. Sada je trenutak da zavirimo unutra i upoznamo se sa tom moćnom energijom i intuicijom koja vam može otkriti skrivene uvide vašeg bića.

Horoskop ističe da nas u periodu mladog Meseca očekuje i jesenja ravnodnevica u noći između 22. i 23. septembra – predstavlja polovinu astrološke godine i donosi energetsku prekretnicu. Kraj godine se bliži, ostalo je još tri meseca do ulaska u 2023. godinu.

Moguće je da ćemo posle letnje atmosfere, teže se navikavati na energiju septembra. ali mlad Mesec u Vagi vam to može olakšati. Ova lunarna energija čini da budemo otvoreni, nežni, a spremi na nove stvari, podstiče nas da se fokusiramo na pronalaženje ravnoteže. Mlad Mesec nam šalje jednu slatku i harmoničnu atmosferu – osetićete taj zen momenat. U mračnoj noći mladosti zapitajte se kako i gde najbolje koristite svoju energiju?

Život nas često testira, stavlja pred rizike i izazove, ali važno je da osvestite da vi uvek imate izbor. Baš tome nas uči mlad Mesec – podstiče nas da shvatimo iz kojeg ugla ćemo posmatrati kako se situacije u našem životu odvijaju.

Jupiter, planeta ekspanzije, mogućnosti i obilja, veoma je aktivan pod ovim mladim Mesecom, daje mu dodatnu energiju. Perspektiva postaje svetlija, imamo veću jasnoću da visimo kako se stvari u životu odvijaju, i kako na tom brodu da mi držimo kormilo u rukama.

Jupiter je planeta koja donosi sreću, dobrotu i bogatstvo. Sada nam može doneti razvoj, ispunjenje, pa pod energijom mladog Meseca odredite šta želite da pozovete u svoj život i kreirajte pažljivo svoje namere. Moguće je da će želje početi da dolaze iz pravaca i izvora o kojima uopšte niste ni razmišljali.

Pošto je mlad Mesec u znaku Vage, sada treba da se fokusirate na jednostavnost, svest, da imate bistrinu i volju u pronalasku unutrašnjeg mira i harmonije. Pojednostavite svoje razmišljanje i misaone procese. Dozvolite da lakoća zrači kroz vaše biće, neka se komplikovane stvari reše, mreža snova da se rasplete.

Nakon ovog mladog Meseca počinjemo da ulazimo u sezonu pomračenja, koja počinje tokom sledećeg mladog Meseca, od 25. oktobra. Tada vas očekuje velika transformacija, promene koje će uzburkati život – zato iskoristite energiju mladog Meseca da usvojite novine koje vam mogu pomoći u narednim životnim putovanjima.

Mondo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top