Tamara Kalinić u smelom i ekstravagantnom izdanju zasenila sve na nedelji mode

Printscreen/Instagram

Poznati

Tamara Kalinić u smelom i ekstravagantnom izdanju zasenila sve na nedelji mode

Čuvena manekenka i ove godine nije propustila nedelju mode u Londonu kako bi celom svetu pokazala svoj istančan modni stil

Londonsku nedelju mode obeležili su sjajni modni stajlinzi, a poznata manekenka Tamara Kalinić privukla je sve poglede znatiželjne publike.

Ona se pojavila u estravagatnom izdanju, vrlo smelom i seksi. Haljina albanske dizajnerke Nensi Dojaka bila je jedna od onih koje su privukle najviše pažnje.

Braon haljina pomalo neobičnog kroja definitivno je bila komad garderobe koji nije mogao da prođe neopaženo. Gornji deo haljine bio je nalik brushalteru i više je podsećao na kupaći kostim nego na haljinu.

Dve taknek vezice držale su haljinu oko vrata i dale su joj dozu elegancije, ali su i istakle njen prelep vrat. Haljina je bila kratka i pripijena uz telo, pa je istakla njenu vitku figuru.

Ipak, ono što je privuklo najviše pažnje jesu duge čizme na visoku štiklu, koje su sezale do kolena i koje su činile da njene noge izgledaju još seksipilnije i duže.

Ovaj trend nije novost, a po svemu sudeći Tamara je rešila da ne eksperimentiše mnogo već je želela da „igra na sigurno“. Zbog toga je celu kombinaciju upotpunila klasičnim crnim sakoom i kožnom crnom torbicom.

Iako je ranije jedno od osnovnih modnih pravila bilo da se ne kombinuje crna i braon, sada sve češće možemo da vidimo da se taj trend menja. I to i nije tako loše, zar ne?

Ponela je sa sobom i svo svoje samopouzdanje i postigla pravi bum, jer su nakon te večeri sve oči bile uprte upravo u nju.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top