HOROSKOP ZA VIKEND OD 23. DO 25. SEPTEMBRA

pixabay.com

Lifestyle

HOROSKOP ZA VIKEND OD 23. DO 25. SEPTEMBRA

Saznajte šta horoskop za vikend od 23. do 25. septembra 2022. godine donosi vašem znaku!

Nedeljni horoskop od 16. do 18. septembra 2022. godine!

Ovan

Mesec u Devici donosi mnogo aspekata u petak i subotu, koji se prvenstveno fokusiraju na zdravlje, navike, ali i blagostanje. Sutrašnji mlad Mesec učiniće ovaj period idealnim za sprovođenje promena koje će vam poboljšati život, istovremeno se uticati da se odreknete ponašanja koje vam škodi. Mlad Mesec u Vagi povezuje Sunce u vašoj sedmoj kući partnerstva, podstičući vas se potrudite oko veze sa osobom za kojom žudite. Imate pomoć zvezda.

Bik

Neverovatno ste kreativni u periodu kada Mesec u Devici spaja vašu vladajuću planetu, Veneru sa Merkurom u vašoj petoj kući. Ovo je idealno vreme da predstavite neki novi projekat ili unapredite postojeći. Nedeljni mlad Mesec u znaku Vage spaja sunce u vašoj šestoj kući, stvarajući energiju koja vam je potrebna da biste se bavili poslom na nov, kreativan način i sproveli promene u uobičajenom ritmu, a koje su vam neophodne da biste napredovali.

Blizanci

Vaša vladajuća planeta, Merkur, postaje retrogradna i spaja Mesec u Devici u vašoj četvrtoj kući doma i porodice. Usmerite pažnju na dom i voljene osobe kako biste popravili odnose i vratili bliskost i u porodicu. U nedelju, mlad Mesec u Vagi spaja sunce, pozivajući vas da započnete nove kreativne projekte i iskoristite priliku za romantiku. Ljubav vam je naglašena, a zvezde vas podržavaju.

Rak

Sa Mesecom u Devici koji spaja Merkur i Veneru u vašoj trećoj kući zajednice, veze i komunikacije, imate sve što vam je potrebno da razradite mrežu poslovnih kontakata, a koja će vam pomoći da planove sprovedete u delo. Nedeljni Mlad Mesec u znaku Vage spaja sunce u vašoj četvrtoj kući, i omogućava vam da poboljšate odnose u porodici. Zvezde su blagonaklene prema vama vezano za novac, očekujte poboljšanje finansija.

Lav

Mesec u Devici u konjunkciji sa Merkurom i Venerom u vašoj drugoj kući, usmeravai vašu pažnju na finansije i podstiče vas da obratite pažnju na detalje. Preduzmite korake da s ezaštitite i izbegnete malverzacije. Mlad Mesec u Vagi povezuje se sa suncem, podstičući vas da pordite na odnosu sa prijateljima, partnerom i preispitate način na koji komunicirate. Smeše vam se nove poslovne prilike.

Devica

Ovaj vikend je posebno umeren na Device, Mesec u konjunkciji sa Venerom i Merkurom u njihovoj prvoj kući donose priliku da se redefinišu, preispitaju ko su, kako ih drugi doživljavaju. Nedeljni mlad Mesec u znaku Vage spaja sunce, u fokusu je novac. Imate dobru priliku da započnete neke poslove, ideje sprovedete u delo a koje će vam dugoročno doneti finansijsko blagostanje.

Vaga

Mesec u Devici u konjunkciji sa Venerom i Merkurom, ovog vikenda će osvetliti vaš duhovni život, intuiciju i snove. Obratite pažnju na osećanja koja vam se javljaju gotovo skriveno, a koja vas ne napuštaju. Bićete ispunjeni mudrošću i imate jasan cilj. Nedeljni mlad Mesec u Vagi spaja sunce u vašoj prvoj kući, što vam poboljšava samopouzdanje, a razmišljate o greškama koje ste pravili i kako da ih ispravite.

Škorpija

Ovog vikenda, konjukcija Meseca u Devici sa Merkurom i Venerom u vašoj jedanaestoj kući podstiče vas da se povežete sa svojim prijateljima i srodnim dušama. Jedanaesta kuća takođe upravlja humanitarnim radom, pa ne bi bilo loše da volontirate ako imate priliku. Nedeljni mlad Mesec u Vagi spaja sunce, stavlja fokus na duhovnost i intuiciju. Poziva vas da se više pozabavite ovim aspektom svog života.

Strelac

Ovog vikenda, Mesec u Devici je u konjunkciji sa Merkurom, a Venera usmerava vašu pažnju na profesionalni život. Podstiče vas da preduzmete korake koji će vas pokrenuti napred u karijeri koju ste izabrali. Nedeljni mlad Mesec u Vagi spaja sunce, što ističe vašu društvenu i humanitarnu stranu. Najbolji su dani da poradite na prijateljstvima, uspostavite nova, a stara ojačate. Obogatićete svoj život.

Jarac

Zemljani Mesec u Devici spaja Veneru i Merkur u vašoj devetoj kući ovog vikenda, podstičući vas da se prepustite provodu, zabavi sa prijateljima i avanturi. Nedeljni mlad Mesec u Vagi spaja sunce u vašoj desetoj kući, fokusirajući se na vaše planove i profesionalne mogućnosti. Ovo vam može pomoći da napredujete u karijeri, nemojte da propustite ovu priliku.

Vodolija

Mesec u Devici ovog vikenda spaja Merkur i Veneru, stavljajući u centar pažnje intimu sa partnerom. Ovog vikenda vodite računa o „papririma“, ugovorima , imovini i projektima koje delite sa drugima. Nedeljni mlad Mesec u Vagi spaja sunce, a ovaj tranzit je usmeren na proširenje vidika, širenje polja delovanja, ali i avantura.

Ribe

Mesec u Devici ovog vikenda je u konjunkciji sa Merkurom i Venerom, suprotstavljajući se vašoj vladajućoj planeti, Neptunu. Ovo će uticati navaš odnos sa partnerom. Šta možete da učinite da produbite vezu, ljubav i komunikaciju? Nedeljni mlad mesec u Vagi spaja se sa suncem, što vam pomaže da ojačate bliskost sa partnerom, ali i da možda zajedno pokrenete neke nove poslovne projekte.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top