PRIVLAČNOST IZMEĐU VAS JE NEZAUSTAVLJIVA KADA STE KOSMIČKI POVEZANI

pixabay.com

Ljubav i seks

PRIVLAČNOST IZMEĐU VAS JE NEZAUSTAVLJIVA KADA STE KOSMIČKI POVEZANI

Kako da prepoznate privlačnost sa srodnom dušom – veza koja ima višu misiju, od nje se uči!

Šesto čulo, intuicija i energija, moguće je da još pre susreta sa srodnom dušom, postoji negde zapisano da čete se sresti. Ponekad vas i neka nevidljiva sila vodi ka određenoj osobi, ukazujući na privlačnost koja je snažna i neodoljiva.

Moguće je da vašu srodnu dušu još niste sreli, ali pri prvom susretu ćete već znati da je poznajete oduvek, da su vaše duše povezane mnogo duže nego što se poznajete. Unutrašnji osećaj je taj koji će vam reći da ste pored prave osobe, zato nikada ne ignorišite taj tajni signal, glas koji govori iznutra.

Šta se onda događa kada se zaljubimo, iskreno poklonimo svoje srce, a onda sve poput mehura od sapunice nestane? Sve se dešava sa svrhom, pa se tako teški odnosi dešavaju kako bismo od njih nešto naučili. Kroz neuspele veze iz prošlosti učimo šta funkcioniše, a šta ne u partnerstvu, učimo šta nosimo u sebi, kako da se ponašamo, kako da se osećamo, kako da se nosimo sa raznim problemima…

Partnerstvo se ne može prisiliti. Nikada ne možemo naterati drugu osobu da nas voli, ljubav se dešava samo uz slobodu. Odnos se zasniva na dve osobe koje žele da budu zajedno. Privlačnost može nestati i zato što ste se udaljili od određene osobe, jer vaši putevi više ne idu u istom smeru, vaša srca ne kucaju istim ritmom, jer ste učinili svoje ili izabrali drugi put…

Sve propale, toksične veze, svi oni odnosi koji su nas ranili, sve one se dešavaju da nas nešto nauče, da naučimo mnogo o našim slabim, jakim, pozitivnim i negativnim stranama naše ličnosti. Kada naučimo ono što treba da naučimo, možemo da idemo dalje. Sva otkrića nam pomažu da stvorimo harmoničniji brak sa životnim partnerom. Sva naša iskustva iz prošlosti kreiraju naše postupke u budućnosti. To ne znači da treba da se vraćamo u prošlost, već da od nje učimo i postajemo svesniji svojih izbora i odluka u budućnosti.

Kako da kreirate zdrav i srećan ljubavni odnos? Ako želite da budete odličan partner, onda morate da budete iskreni prema sebi, prihvatiti sebe i prihvatiti svog partnera. Svi mi pravimo greške, ali i naučimo mnogo od njih, osvestimo i sazrimo i sledeći put budemo bolji.

Kada prihvatimo sebe, onda zaista možemo početi da stvaramo i odnose u skladu sa čistim srcem. Partner će vas u tome pratiti i kao rezultat toga vaša veza će biti uspešnija, jer neće biti zasnovana na strahu, već na vašoj sposobnosti da se dopunjujete i ohrabrujete. Ali kako možete znati da je neko vaš životni partner?

Kada upoznate svog životnog partnera, više nemate uobičajene brige, jer ovoj osobi možete potpuno verovati. Postoji neverovatan nivo mira i sigurnosti u ovoj kosmičkoj povezanosti, jer postoji srčana veza između vas ili vezu koja polazi od srčanih čakri.

U ovakvom odnosu neophodno je uzajamno poverenje. Odanost je ključ svake uspešne veze, a posebno će vam prijati taj unutrašnji mir. Čak i kada ste daleko od ove osobe, vi ste smireni, verujete i znate da ništa ne može ugroziti vaš odnos. Taj stalni strah koji postoji u mnogim odnosima, u ovakvoj vezi nestaje. Ne postoji slutnja da ćete biti povređeni, ostavljeni i izdani.

Dokaz prave iskrene ljubavi između dve osobe je uvek prirodan, istinski i nikada iznuđen. Dokazuje se malim gestovima, važnim trenucima koji vas povezuju. Osećate da odnos ima višu svrhu, da ste povezani, ali pre svega da se dopunjujete.

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top