Ovakve devojke su magnet za loše momke

pixabay.com

Ljubav i seks

Ovakve devojke su magnet za loše momke

Sigurno ste čuli za izraz „loši momci“ i sigurno ste do sada shvatili da takvi tipovi muškaraca obožavaju fine devojke. Ali, da li ste se nekada zapitali zbog čega je to tako? Ovakve devojke su magnet za loše momke!

Postoji nekoliko faktora koji će svakog lošeg momka privući na dobroj devojci, a ovo je četiri najočiglednijih.

Imaju nisko samopouzdanje
Problematični muškarci strahuju od samouverenih žena jer znaju da njima ne mogu da manipulišu, a svesni su i da takve žene imaju visoke standarde kada je izbor partnera u pitanju. Uz nesigurne žene koje imaju manjak samopouzdanja oni se osećaju moćno.

Dobre i drage
Manipulatori jako dobro znaju da će im život u vezi sa dobrom i mirnom ženom punom razumevanja biti lakši, jer će često moći da rade ono što žele. Svesni su da im takav tip žena neće prigovarati. One su pravi magnet za loše momke.

Previše osećajne
Kaže se da se suprotnosti privlače, i to može da zvuči romantično do određene granice, ali u slučaju kada su toksični muškarci u pitanju, to je sve samo ne poželjno.

Ovakvi tipovi žele uz sebe vrlo osećajnu ženu kojoj će moći da pričaju o sebi i svojim potrebama, problemima… A ona će strpljivo slušati, čak će ih žaliti, piše 24sedam.

Razočarane u ljubav
Nije lako preboleti nekoga koga ste voleli, ili zaboraviti da vas je voljeni muškarac povredio. Toksični muškarci kao da imaju posebno razvijen njuh za žene koje su se jako razočarale u ljubav i upravo one ih privlače.

Tada iskorišćavaju njihovu krhkost da bi ih izmanipulisali i dobili ono što žele.

24sedam.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top