LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022.

pixabay.com

Ljubav i seks

LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022.

Oktobar će biti prekretnica mnogim znakovima

LJubav u jesen sazreva. Tako je i ovog oktobra. Sve što je čisto, jako i iskreno opstaje, sve što je na klimavim nogama sada se ruši. Planete su krenule u svoj direktan hod samim tim stvari postaju vidljivije.

Ovan
Zauzeti Ovnovi mogu da očekuju miran i lep mesec. Od polovine meseca stvari se još više popravljaju. Slobodni neka očekuju da kroz provod i izlaske mogu da upoznaju svoju srodnu dušu.

Bik
Ovom znaku vuće stabilna ljubavna situacija, ali krajem meseca može sasvim neočelivano doći do burne raspave koja, ako ne povučete ručnu, može da dovede do razlaza. Slobodni upoznaju osobu preko posla ili kolege sa posla.

Blizanci
Bili slobodni ili ne, vi ovog meseca zavodite rečima. Odlična vam je komunikacija, pa se može desiti da uđete flert koji može da preraste u nešto mnogo ozbiljnije, što se posebno odnosi na zauzete Blizance.

Rak
Slobodni Rakovi će imati udvarače, ali im niko neće baš privući pažnju. Poželjni ste i uživate u tome. Vi birate. Zauzeti, pogotovo oni koji imaju decu, neka obrate pažnju jer može doći do svađa što će se direktno reflektovati na vaš i partnerov odnos.

Lav
Slobodnim Lavovima se vraća partner iz prošlosti. Imaće konkretan predlog. Vi odlučujete da li mu pružate šansu. Zauzeti će imati divne trenutke sa partnerom tokom celog meseca.

Devica
Ovog meseca vi stavljate na prvo mesto svoje potrebe i emocije. Bilo da ste slobodni ili u vezi, sada posmatrate onoga preko puta vas i procenjujete njegove emocije.

Vaga
LJubav je vama pokretač. Ako je nemate. vi ste tužni i nesrećni. Prošlost nema šta da traži u sadašnjosti. Razmislite o svemu i tek onda donesite odluku.

Škorpija
Imate jaku i zavodljivu energiju. Zavodite pokretima i rečima. Slodobni biraju i odabraće najbolje. Zauzeti šalju pogrešne signale, što ih može dovesti u nezgodnu situaciju.

Strelac
Lep ljubavni oktobar je pred vama. Zauzeti će organizovati putovanje koje će vas još više zbližiti. Slobodni su željni provoda i kroz taj provod upoznaju veoma privlačnu osobu.

Jarac
Slobodni Jarčevi kroz novi projekat upoznaju budućeg partnera. Oduševiće vas njegova stabilnost i lakoća kojom korača kroz život. Zauzeti žele mir što će i imati sa partnerom.

Vodolija
Previše očekivanja vas dovodi u minus fazu. Bolje je da otvoreno porazgovarate sa partnerom. Slobodni će imati udvaranje od osobe koja nešto krije, namere joj nisu časne.

Ribe
Slobodne Ribe treba da se pokrenu. Čim to uradite videćete kakva vam osoba ulazi u život. Zauzeti će imati divan i romantičan mesec bez trzavica i svađa. Baš onako kako vi želite. Nežno, toplo i ušuškano.

Magazin.novosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top