Ovo izdanje je izuzetak kad je ona u pitanju

instagram/Printscreen

Poznati

Ovo izdanje je izuzetak kad je ona u pitanju

Kejt Midlton je postala princeza od Velsa nakon smrti kraljice Elizabete II i trenutno obavlja niz službenih poseta sa novom titulom.

Kejt Midlton i princ Vilijam su nasledili titulu nekadašnjeg princa od Velsa, Čarlsa, a nedavno su imali i prvo službeno putovanje nakon smrti kraljice Elizabete II.

Kejt je poznata po pažljivo odabranim modnim komadima, kod nje su uglavnom zastupljene elegantne kombinacije i haljine koje ističu sofisticiranost, međutim, ovog puta se odlučila za sve popularnija odela.

Kako pišu strani mediji, ona je imala iznenadni angažman i za taj susret je odabrala teget odelo prestižne modne kuće Aleksandar Mekvin. Modele ovog brenda Kejt je birala i ranije i to u najvažnijim životnim prilikama, od venčanja, krštenja dece, proslave platinastog jubileja, pa i sahrane kraljice.

Princeza je odelo uklopila sa klasičnom belom košuljom i salonkama, pa je jedno elegantno poslovno izdanje postala velika novina u njenom stilu, s obzirom na to da se retko odlučuje na ovakve izbore.

Inače, ženska odela različitih krojeva su sve popularnija, nose se kako za posao, pa sve do svečanih prilika, pa čak i na venčanjima.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top