Pet stvari koje ne bi trebalo da oprostimo partneru

pixabay.com

Ljubav i seks

Pet stvari koje ne bi trebalo da oprostimo partneru

Početak svake ljubavne veze je bajkovit

Mislite da je sve tako savršeno i da će tako ostati zauvek. Teško vam je verovatno i da zamislite da bi taj savršeni muškarac koji vas je osvojio svojim šarmom, ikad mogao da uradi bilo šta da vas povredi. Međutim, činjenica je da niko nije savršen koliko god tako delovao i da uvek postoji mogućnost da vas osoba s kojom se viđate izneveri.

Budući da svi pravimo greške i da će on pre ili kasnije uraditi nešto što će vas povrediti, važno je da znate koje su to stvari koje možete da oprostite, a koje zaista ne bi trebalo.

Prevara
Iako će vam se on možda zaklinjati da samo vas voli, nakon što ste ga uhvatili na delu s drugom devojkom, prevara je najniži oblik nepoštovanja u vezi. Dakle, ako je on svesno odlučio da vas izneveri i spava sa drugom devojkom, znajući pritom da će vas to povrediti, njegova priča zaista ne drži vodu. Imajući na umu samo svoj užitak, on nije mislio na vas, pa zašto biste vi uzimali u obzir nakon takve izdaje njegova osećanja?

Pročitajte još: Nejavljanje nakon prvog sastanka: Šta može da stoji iza toga?

Zlostavljanje
Bez obzira da li se radi o fizičkom ili psihičkom zlostavljanju, to je nešto što ne biste smeli da tolerišete u vezi. Osoba koja je u stanju da nekog s kim je u romantičnoj vezi na bilo koji način maltretira, ima ozbiljne probleme koji zahtevaju pomoć. Niko ne zaslužuje da ceo život živi u strahu i trpi nečije loše ponašanje. To jednostavno nije ljubav. On bi trebalo da je neko ko će vas štititi, a ne povređivati.

Grubo ponašanje bez poštovanja
Da li momak s kojim ste u vezi ima običaj da vas omalovažava pred drugima? Da li vas navodi da se osećate manje vrednim u njegovom prisustvu? Ako je odgovor DA, to znak da imate ozbiljan problem. Grubo i otresito ponašanje je nešto što ne biste smeli opraštati. Ono ukazuje na to da takav muškarac nema poštovanja prema vama, a bez njega nema ni prave ljubavi.

Laganje
Laganje nikad nije dobro, a pogotovo ne u ljubavnim vezama. Ako on pokušava da vam proda priču da kasni na sastanak s vama zbog saobraćajne gužve, dok je zapravo vozio zgodnu koleginicu kući s posla, to je nešto što ne bi trebalo da tolerišete. Možda vas nije još uvek prevario, ali čim laže o tome postoje dobre šanse da hoće.

Pročitajte još: Da li mogu da funkcionišu brakovi sa velikom razlikom u godinama? Evo koliko su važne

Vršenje pritiska
Momak s kojim se viđate ne bi trebalo da vrši pritisak na vas da radite bilo šta što vam ne odgovara. Takođe, ukoliko vam se ne dopada što on nešto radi, imate apsolutno pravo da mu to kažete. Jednostavno, različiti ljudi vole različite stvari i on ne bi trebalo da pretpostavlja da može od vas da zahteva da radite bilo šta što ne želite, iz prostor razloga što ste u vezi.

ženski magazin

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top